Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Koeman îl vrea pe Coutinho la FC Barcelona şi are planuri cu fotbalistul brazilian! Olandezul va discuta personal cu el după finala Ligii Campionilor

Koeman îl vrea pe Coutinho la FC Barcelona şi are planuri cu fotbalistul brazilian! Olandezul va discuta personal cu el după finala Ligii Campionilor

FC Barcelona

Comentarii

Ronald Koeman (57 de ani), antrenorul Barcelonei, va urmări finala Ligii Campionilor dintre PSG şi Bayern, de la Lisabona, cu un scop precis. Olandezul va sta cu ochii pe Philippe Coutinho (28 de ani), care aparţine catalanilor şi are ocazia să câştige marele trofeu UCL cu formaţia bavareză, unde a fost împrumutat în august 2019.

Coutinho, în mod normal, se va întoarce la FC Barcelona după expirarea împrumutului, dar rămâne de văzut dacă va continua pe Camp Nou şi după finalul perioadei de transferuri din această vară. Mundo Deportivo scrie că Ronald Koeman are de gând să-l sune pe fotbalistul brazilian pentru a-i afla intenţiile de viitor. Koeman l-ar vrea pe Coutinho la echipă în sezonul viitor.

Koeman va vorbi personal cu brazilianul după finala Ligii de la Lisabona, Coutinho având contract în continuare cu FC Barcelona până în 2023. Formaţia de pe Camp Nou l-a transferat pe Coutinho de la Liverpool la începutul lui 2018 pentru 120 de milioane de euro şi alte 40 de milioane de euro în funcţie de bonusuri.

Potrivit sursei citate, Ronald Koeman are de gând să-l joace pe Coutinho la mijlocul terenului, un mijloc de unde ar putea pleca în această vară Ivan Rakitic, Sergio Busquets, Arturo Vidal sau Sergi Roberto. Noul antrenor de pe Camp Nou îl cunoaşte foarte bine pe Coutinho din Premier League, după ce a antrenat doi ani la Southampton şi doi ani la Everton.



Philippe Coutinho a jucat 37 de meciuri în toate competiţiile acestui sezon la Bayern Munchen, timp în care a marcat 11 goluri şi a livrat nouă pase de gol.

  • 56 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Philippe Coutinho în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: ronald koemanfc barcelonatransferphilippe coutinho 

viewscnt
Articole similare