Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Koeman l-a vrut, Laporta a spus "nu". Cine e jucătorul dorit de antrenorul Barcelonei

Koeman l-a vrut, Laporta a spus "nu". Cine e jucătorul dorit de antrenorul Barcelonei

FC Barcelona

Comentarii

Ronald Koeman, antrenorul Barcelonei, l-a vrut cu tot dinadinsul pe Robin Gosens (27 de ani), fotbalistul Atalantei, dar Joan Laporta nu i-a putut îndeplini dorinţa.

Koeman l-a vrut, Laporta a spus nu. Ce jucător a fost dorit de antrenorul Barcelonei

Robin Gosens, jucătorul italienilor de la Atalanta, a atras atenţia Barcelonei prin prestaţiile sale de la EURO 2020, iar Ronald Koeman a făcut o ţintă din transferul său. Însă, antrenorul catalan a primit un refuz din partea conducerii, potrivit Corriere dello Sport. Laporta i-a transmis că Barcelona nu poate face, în momentul de faţă, transferuri pe bani mulţi din cauza situaţiei financiare extrem de precare.

Sursa citată scrie că Atalanta vrea nu mai puţin de 50 de milioane de euro în schimbul lui Robin Gosens, un preţ imposibil de atins de Barcelona în acest moment.

Până acum, Barcelona a plătit bani doar pentru un singur transfer, cel al lui Emerson (22 de ani) de la Betis, jucător pe care-l deţinea în coproprietate cu gruparea de pe "Benito Villamarrin". Sergio Aguero, Memphis Depay şi Eric Garcia au sosit la rândul lor pe Camp Nou, dar fără costuri de transfer.

 

Afla mai multe despre: ronald koemantransferrobin gosensatalanta 

viewscnt
Articole similare