Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Koeman, OUT de la Barca după umilinţa cu Bayern! Laporta s-a înfuriat şi i-a dat vestea

Koeman, OUT de la Barca după umilinţa cu Bayern! Laporta s-a înfuriat şi i-a dat vestea

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona a fost umilită din nou de Bayern în Liga Campionilor (0-3, pe Camp Nou), iar Ronald Koeman, antrenorul catalanilor, a primit ultimatum din partea conducerii. Joan Laporta i-a hotărât soarta şi dacă în următoarele trei meciuri Ronald Koeman nu va reuşi să redreseze situaţia echipei atunci va fi dat afară.

Scaunul lui Ronald Koeman tremură. Laporta i-a dat ultimatum! Când poate fi dat afară de la Barcelona

La nici 24 de ore de la o nouă umilinţă suferită de Barcelona în faţa nemţilor de la Bayern, 0-3 pe teren propriu în prima etapă a grupelor Ligii Campionilor, presa din Spania a aflat că Ronald Koeman poate fi dat afară. Joan Laporta i-a dat ultimatum antrenorului olandez, care trebuie să câştige următoarele meciuri pentru a rămâne în continuare A1 pe Camp Nou.

Potrivit Cuatro, conducerea Barcelonei a avut o şedinţă după umilinţa suferită de catalani în faţa lui Bayern. Rezultatul, dar şi jocul slab prestat de echipă, i-au făcut pe Joan Laporta şi compania să ia o decizie în privinţa lui Koeman. Sursa citată anunţă faptul că Ronald Koeman are la dispoziţie următoarele trei partide pentru a o face pe Barcelona să arate altă faţă şi să câştige. Dacă acest lucru nu se va întâmpla, Ronald Koeman poate fi dat afară.

Nu este prima dată când se discută, în presa din Spania, despre demiterea lui Ronald Koeman. Acum câteva săptămâni, spaniolii anunţau că şefii Barcelonei şi-au pierdut încrederea în antrenorul olandez. Mai mult, jurnaliştii iberici avansau varianta conform căreia Xavi, fostul fotbalist de legendă al catalanilor, a fost deja contactat de Joan Laporta pentru a prelua postul de antrenor după plecarea lui Koeman.

Xavi şi Ten Haag, numele de pe lista Barcelonei

Rămasă fără Messi, Barcelona nu a arătat deloc bine în acest început de sezon, iar şefii caută variante de antrenor cu care echipa să iasă din criză. Presa spaniolă a scris în primul rând despre Xavi ca posibil înlocuitor, dar a apărut şi varianta unui alt antrenor din Olanda, Erik ten Haag, tehnicianul lui Ajax Amsterdam. Ten Haag este considerat un antrenor potrivit pentru filosofia Barcelonei, însă acesta mai are contract cu Ajax, spre deosebire de Xavi, care e liber de contract.

Afla mai multe despre: ronald koemanbarcelonaantrenordemitereultimatumjoan laporta 

viewscnt
Articole similare