Experiențe împreună.
You are here:

Koeman, OUT de la Barca! Laporta a început negocierile cu un super antrenor

Koeman, OUT de la Barca! Laporta a început negocierile cu un super antrenor

FC Barcelona

Comentarii

Ronald Koeman ar putea fi demis în următoarele zile de Joan Laporta. Preşedintele Barcei ar negocia deja cu Roberto Martinez

FC Barcelona trece printr-o criză de rezultate. Clubul catalan a reuşit doar două victorii în 5 meciuri oficiale şi este abia pe locul 8 în campionat, cu doar 8 puncte acumulate în 4 etape. Lideri în Spania sunt cei de la Atletico Madrid, care au acumulat până acum 14 puncte în 6 meciuri. Scaunul antrenorul olandez Ronald Koeman se clatină serios, potrivit presei spaniole. În contextul ultimelor zvonuri, Koeman a susţinut o conferinţă de presă:

"Clubul şi cu mine, ca antrenor, suntem într-o situaţie de reconstrucţie, trebuie să construim fără mari acţiuni financiare. Nu ne putem aştepta la miracole în Liga Campionilor. Echipa merită să fie susţinută, ştiu că presa ştie acest lucru. Ştiu că nu e prima oară când se întâmplă acest lucru în istoria Barcei", a citit Ronald Koeman într-un comunicat.

"Tinerii vor avea oportuniţăţi aşa cum au avut Xavi şi Iniesta la vremea lor, dar trebuie să fim răbdători", a mai spus actualul antrenor al Barcelonei.

Koeman ar urma să fie demis. Barca caută deja un nou antrenor

Potrivit presei spaniole, FC Barcelona ar urma să-l demită în perioada următoare pe Koeman.

Diario Gol anunţă că alesul conducerii catalane este Roberto Martinez, actualul selecţioner al Belgiei. Sursa citată notează că Joan Laporta ar fi demarat deja negocierile pentru a-l aduce pe selecţionerul lui Hazard şi De Bruyne.

În vârstă de 48 de ani, Roberto Martinez e selecţionerul Belgiei din vara lui 2016, după ce a pregătit pe Swansea şi Everton. Cu Martinez la cârmă, Belgia a terminat pe locul trei la Mondialul din 2018 şi a jucat semifinalele EURO 2020. Antrenorul spaniol l-a înlocuit pe Marc Wilmots pe banca Belgiei şi e considerat potrivit şi datorită faptului că s-a impus într-un vestiar plin de vedete precum al naţionalei "Dracilor roşii".

viewscnt
Articole similare