Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Koeman, OUT de la Barca! Laporta şi-a pierdut răbdarea: l-a contactat deja pe viitorul antrenor

Koeman, OUT de la Barca! Laporta şi-a pierdut răbdarea: l-a contactat deja pe viitorul antrenor

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona vrea să schimbe antrenorul. Şefii clubului şi-au pierdut încrederea în actualul tehnician, Ronald Koeman, iar Xavi, viitorul antrenor, a fost deja contactat de Joan Laporta şi oamenii săi. Nu e prima dată când se discută despre venirea lui Xavi pe banca tehnică a Barcelonei, însă până acum mutarea nu s-a realizat.

Koeman, OUT de la Barca! Laporta şi-a pierdut răbdarea şi l-a contactat pe Xavi, viitorul antrenor

Barcelona a avut parte de un start ezitant de sezon în LaLiga şi, mai ales după pierderea lui Messi, are nevoie de o perioadă de timp pentru reconstrucţia unei echipe competititve. Se pare, însă, că nu Ronald Koeman va fi cel care va avea această sarcină, după ce şefii clubului şi-au pierdut încrederea şi răbdarea în actualul tehnician, potrivit presei din Spania.

Jurnalistul Alfredo Martinez a anunţat, marţi, informaţia că Ronald Koeman a pierdut încrederea şefilor Barcelonei şi că Joan Laporta şi ai săi n-au stat degeaba. "Conducerea are mari dubii că Ronald Koeman poate scoate ce îşi doreşte din echipă", scrie Alfredo Martinez, care susţine că Xavi a fost deja contactat de club şi că "există o mare posibilitate ca el fostul fotbalist să se întoarcă pe Camp Nou".

Despre venirea lui Xavi ca antrenor la FC Barcelona s-a discutat în mai multe rânduri în mandatul fostului preşedinte, Josep Maria Bartomeu, însă de fiecare dată când i s-a propus postul de antrenor pe camp Nou fostul fotbalist a refuzat deoarece echipa nu se afla într-o situaţie foarte bună, ca şi acum de altfel.

Laporta a vrut să-l schimbe pe Ronald Koeman înainte de startul sezonului

De la revenirea sa în scaunul de preşedinte al Barcelonei, Joan Laporta a avut intenţii clare în ceea ce priveşte antrenorul. A dorit să-l schimbe pe Ronald Koeman, chiar dacă acesta a câştiga Cupa Regelui cu Barcelona în sezonul trecut, şi a avut o discuţie cu tehnicianul olandez, căruia i-a cerut să o perioadă de timp să găsească un nou antrenor, iar dacă nu va găsi acesta va continua. Laporta nu a găsit un înlocuitor pe măsură, deşi s-a discutat despre nume precum Hansi Flick sau Jurgen Klopp, astfel că Ronald Koeman a continuat pe Camp Nou.

Afla mai multe despre: joan laportaronald koemanantrenorxavibarcelona 

viewscnt
Articole similare