Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Koeman primeşte întăriri! Prima mutare făcută de Barcelona, la solicitarea noului antrenor

Koeman primeşte întăriri! Prima mutare făcută de Barcelona, la solicitarea noului antrenor

FC Barcelona

Comentarii

Fundaşul uruguayan Ronald Araujo va fi promovat la prima echipă a Barcelonei, anunţă presa din Spania.

Ţinând cont de problemele economice pe care le-a declanşat pandemia de coronavirus în Spania, FC Barcelona a luat decizia de a nu transfera încă un fundaş central. În schimb, la solicitarea lui Ronald Koeman, noul antrenor al echipei, gruparea blaugrana va conta din stagiunea viitoare pe serviciile lui Ronald Federico Araujo da Silva.

Fundaşul uruguayan de 21 de ani a fost transferat de Barca în 2017 de la Boston River. El a evoluat până acum la formaţia secundă a clubului, pentru care aare 42 de meciuri şi şase goluri marcate.

Ronald Araújo este internaţional de tineret uruguayan şi şi-a prelungit contractul cu gruparea catalană. Barca a avut de ales între a-l ceda sub formă de împrumut (era dorit de Alaves, Leganes şi Valencia) sau de a-l "urca" la nivelul primei echipei.

Decizia de a-l promova pe Ronald Araújo îi aparţine antrenorului Ronald Koeman, astfel că Barca va avea încă un fundaş central la dispoziţie din stagiunea viitoare. Araujo a bifat deja şase meciuri pentru Barcelona, făcându-şi debutul în La Liga pe 6 octombrie 2019 într-un meci cu Seviila. În acelaşi meci, Ronald a fost şi eliminat.

La capitolul noutăţi, Barcelona i-a adus până acum pe Miralem Pjanic şi Francisco Trincao. Coutinho a revenit după împrumut la Bayern Munchen, iar Juan Miranda, Oriol Busquets şi Pedri au şanse şi ei să facă parte din lotul echipei pentru stagiunea viitoare. Barcelona mai are în lot alţi patru fundaşi centrali: Jean Clair Todibo, Clement Lenglet, Samuel Umtiti şi Gerard Pique.
 

Afla mai multe despre: ronald araujo 

viewscnt
Articole similare