Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Koeman s-a enervat după remiza cu Granada: ”Barca de acum nu e Barca de acum 8 ani!” Ce a spus despre viitorul său

Koeman s-a enervat după remiza cu Granada: ”Barca de acum nu e Barca de acum 8 ani!” Ce a spus despre viitorul său

FC Barcelona

Comentarii

Ronald Koeman nu a vrut să vorbească în conferinţa de presă de după partida cu Granada despre viitorul său pe banca tehnică a catalanilor.

Barca a smuls o remiză în ultimul minut, pe teren propriu, contra formaţiei Granada.

Susţinut public de o parte a fanilor, dar contestat de alţii, antrenorul Barcelonei, Ronald Koeman, a evitat să vorbească despre viitorul său pe banca catalanilor: ”Nu vreau să vorbesc despre acest subiect. Am vrut mai mult decât un egal de la acest meci şi cred că meritam mai mult. Publicul ne-a ajutat să obţinem acest punct” a spus Koeman, la finalul partidei.

El a răspuns dur celor care îi critică filosofia de joc: ”Hai să ne uităm pe lista convocaţilor. Nu aveam fotbalişti cu care să jucăm tiki-taka.” a reacţionat Ronald Koeman, care apoi a explicat: ”Trebuie să ne facem jocul, dar daca meciul îţi cere altceva, atunci faci. Cred că am făcut un meci bun, iar dacă partida mai dura, puteam să câştigăm. Am început cu 4-3-3, dar după pauză era nevoie de altceva. Barca de acum nu mai este Barca de acum opt ani. Cu Ansu Fati şi Dembele lucrurile pot sta altfel, pentru că putem avea mai multă profunzime. Trebuie să căutăm alternative” a spus Koeman, criticat pentru finalul în care Barca a atacat cu Luuk de Jong ca vârf împins.

Ronald Koeman are 59 de meciuri pe banca tehnică a Barcelonei. A câştigat 37 dintre ele şi a remizat în alte 10. Formaţia catalană a marcat în această perioadă 133 de goluri şi a cucerit Cupa Spaniei în stagiunea trecută. Olandezul în vârstă de 58 de ani a mai antrenat în cariera sa echipele Vitesse, Ajax, Benfica, PSV Eindhoven, Valencia, AZ Alkmaar, Feyenoord, Southampton, Everton şi naţionala Olandei între 2018 şi 2020

Afla mai multe despre: ronald koeman 

viewscnt
Articole similare