Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Kolarov a răbufnit: "Suporterii nu se pricep la fotbal! Şi eu mă uit la tenis, dar nu îmi permit să-l critic pe Djokovic"

Kolarov a răbufnit: "Suporterii nu se pricep la fotbal! Şi eu mă uit la tenis, dar nu îmi permit să-l critic pe Djokovic"
Comentarii

Sârbul Alexandar Kolarov a avut o reacţie vehementă la adresa fanilor Romei, care critică jocul echipei

Aleksandar Kolarov a participat la conferinţa de presă de dinaintea meciului cu Real Madrid, iar la final s-a dezlănţuit împotriva fanilor care au criticat echipa după îngrângerea din week-end, 0-1 la Udine.

"Suporterii pot fi supăraţi şi îşi pot exprima părerile, dar trebuie să îşi dea seama că înţeleg puţin din fotbal. Nu vorbesc doar depsre fanii Romei, ci în general. Şi mie îmi place tenisul, dar nu pot să spun că mă pricep. La fel şi la baschet: am crescut sub panou, dar nu înţeleg nimic. Pot fi suporter, dar nu pot să comentez eu cum joacă Djokovic, chiar dacă e sârb de-al meu, nu îmi permit. Pot să fiu suporter şi atât. Pot să fiu dezamăgit dacă pierde, dar nu îmi permit eu să-i fac eu tactica", a fost declaraţia lui Kolarov, care, cu siguranţă nu îl va transforma într-un jucător popular printre fanii Romei.

AS Roma - Real Madrid se joacă marţi, de la ora 22:00, pe Telekom Sport 1.

Afla mai multe despre: aleksandar kolarovas romasuportericritici 

viewscnt
Articole similare