Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Kolinda Grabar-Kitarovic dezvăluie ce dialog a avut cu Vladimir Putin în ploaia torenţială de la finala Cupei Mondiale

Kolinda Grabar-Kitarovic dezvăluie ce dialog a avut cu Vladimir Putin în ploaia torenţială de la finala Cupei Mondiale

Cupa Mondială

Comentarii

Preşedintele Croaţiei, Kolinda Grabar-Kitarovic, a oferit un interviu celui mai important cotidian de sport din Rusia, în care a vorbit, printre altele, despre dialogul avut cu Vladimir Putin, după finala Cupei Mondiale, la ceremonia de premiere.

Preşedintele Croaţiei, cel al Rusiei şi cel al Franţei, Emmanuel Macron, au luat parte la ceremonia respectivă, deşi a plouat torenţial. Kolinda Grabar-Kitarovic spune că a profitat de moment şi i-a adresat o invitaţie lui Vladimir Putin.

"Anul trecut, când am fost la Soci, l-am invitat pe Vladimir Putin în Croaţia. Am repetat această invitaţie, la Moscova, după finală. Aceasta poate fi prima vizită a unui preşedinte rus în Croaţia şi cred că acum e momentul potrivit pentru Vladimir Putin. Îl aşteptăm cu nerăbdare în Croaţia!

Croaţii şi-au schimbat viziunea despre Rusia după acest Mondial. Să nu uitaţi acel banner mare pe care scria: «Mulţumim, Rusia!». La festivitatea de premiere de după finală, nici nu mi-am dat seama ca a plouat torenţial decât în momentul în care ploaia s-a oprit. Aveam părul ud, dar nu conta, fiindcă mă gândeam doar la jucători şi la oamenii din ţara mea", a declarat Kolinda Grabar-Kitarovic, pentru Sport Express.

Preşedintele Croaţiei, în vârstă de 50 de ani, a făcut valuri la Cupa Mondială prin modul în care şi-a susţinut naţionala, dar şi prin charisma arătată la întâlnirile cu liderii mondiali. Kolinda Kitarovic a asistat la aproape toate meciurile Croaţiei.

Echipa naţională a Croaţiei a pierdut finala cu Franţa, cu scorul de 4-2, însă a bifat cea mai bună performanţă din istoria ţării la un turneu final.

Afla mai multe despre: croatiapresedinteputin 

viewscnt
Articole similare