Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Koljic s-a operat la doctorul preferat al lui Guardiola. Anunţul oficial al Craiovei. Când va reveni atacantul bosniac

Koljic s-a operat la doctorul preferat al lui Guardiola. Anunţul oficial al Craiovei. Când va reveni atacantul bosniacgalerie foto
Comentarii

Accidentat la finalul lunii trecute, Elvir Koljic a ratat ultimele cinci meciuri ale Craiovei, iar absenţa sa din atacul oltenilor s-a simţit din plin. Universitatea are patru meciuri consecutive fără victorie şi tocmai ce s-a despărţit de Mangia, care a fost înlocuit pe banca tehnică de Corneliu Papură.

Atacantul Craiovei s-a accidentat într-un meci al naţionalei Bosniei, iar luni a plecat spre Barcelona pentru a fi supus unei intervenţii chirugicale. Operaţia la tendonul femural a decurs fără probleme, iar oltenii au anunţat când va reveni Koljic la antrenamente.

"Elvir Koljić a fost operat în cursul zilei de ieri la Barcelona de către renumitul profesor dr. Ramón Cugat. Operaţia a fost un succes şi estimăm că nu mai târziu de jumătatea lunii august vârful Ştiinţei va înscrie din nou în meciurile oficiale" , se arată în comunicatul Craiovei.

Cine este dr. Ramon Cugat

Imediat după accidentarea suferită de Kevin De Bruyne, la începutul acestui sezon, presa din Anglia a scris despre "arma secretă a lui Guardiola". Evident, este vorba despre Ramon Cugat. Managerul lui City îşi pune baza în doctorul catalan, astfel că, de-a lungul timpului, şi-a trimis toţi jucătorii la clinica lui Ramon Cugat.

Astfel, înainte de a-l opera pe Koljic, doctorul şi-a trecut pe listă şi nume uriaşe din fotbalul mondial precum Kevin De Bruyne, Kompany, Gabriel Jesus, Sergio Aguero, Xavi, Puyol, Villa, Fabregas sau Eto'o.

 

Afla mai multe despre: koljiccraiovapapura 

viewscnt
Articole similare