Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Kondogbia s-a săturat să mai aştepte! Ce decizie a luat mijlocaşul Valenciei

Kondogbia s-a săturat să mai aştepte! Ce decizie a luat mijlocaşul Valenciei
Comentarii

Fotbalistul de 25 de ani a ales să joace pentru naţioanala Republicii Centrafricane, după ce, la juniori şi tineret, dar şi la seniori, în amicale, a evoluat pentru reprezentativele Franţei.

Geoffrey Kondogbia a fost unul dintre cei mai promiţători fotbalişti din noua generaţie a fotbalului francez. Jucătorul este născut în Franţa, dar părinţii lui sunt originari din Republica Centrafricană. Fotbalistul care a mai evoluat de-a lungul carierei pentru Lens, Sevilla, Monaco şi Inter aştepta de trei ani o nouă convocare din partea lui Didier Deschamps pentru a juca în naţionala care a cucerit Cupa Mondială în vara acestui an.

 

 

Cum telegrama a tot întârziat, iar Kondogbia nu avea niciun meci oficial jucat pentru Franţa, acesta a ales să îmbrace tricoul ţării de origine a părinţilor săi. Asta după ce fotbalistul Valenciei a jucat la echipele de juniori ale cocoşului galic şi chiar în 5 partide amicale pentru naţionala franceză. Acum Kondogbia a fost convocat de selecţionerul naţionalei Republicii Centrafricane, Raoul Savoy, pentru partidele cu Coasta de Fildeş din 12 şi 16 octombrie, din preliminariile Cupei Africii pe Naţiuni.

 

Afla mai multe despre: kondogbiarepublica centrafricanăfranţa 

viewscnt
Articole similare