Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Kriptonita lui Messi! Asta este singura echipă din lume pe care argentinianul nu a învins-o niciodată!

Kriptonita lui Messi! Asta este singura echipă din lume pe care argentinianul nu a învins-o niciodată!

FC Barcelona

Comentarii

Lionel Messi a fost unul dintre actorii principali ai mijlocului de săptămână din cupele europene. Superstarul Barcelonei a reuşit două goluri şi două assist-uri în victoria cu 5-1 în faţa lui Olympique Lyon şi a stabilit noi repere.

Meciul cu Lyon din optimile UEFA Champions League a adus a 467-a victorie din cariera lui Messi, una cu care jucătorul argentinian l-a egalat pe Xavi în fruntea ierarhiei all-time. În plus, a reuşit-o şi mult mai repede. Messi a avut nevoie de 673 de jocuri pentru a ajunge la această performanţă, în timp ce Xavi a avut nevoie de 767 meciuri. 
 
După această performanţă, clubul a aruncat o privire în trecut şi a găsit noi statistici incredibile despre superstarul argentinian. În cei 15 ani petrecuţi la Barcelona, Lionel Messi a înfruntat nu mai puţin de 85 de adversari diferiţi. Pe 84 dintre ei i-a învins cel puţin o dată. Unul singur face exccepţie, şi nu o să ghiceşti niciodată cine este!
 
Surprinzător, singura echipă pe care Messi nu a bătut-o niciodată este ... UDA Gramenet! Vorbim despre o echipă care evoluează acum în a doua divizie catalană. Messi a fost titular în meciul dintre Barcelona şi Gramenet, din sezonul 2004-2005 al Cupei Regelui. Gramenet, care pe atunci evolua în divizia a treia catalană, a reuşit marea surpriză şi s-a impus cu 1-0.
 
În schimb, Sevilla este victima preferată a lui Messi. Împotriva andauzilor, Messi şi compania au obţinut nu mai puţin de 28 de victorii.

Afla mai multe despre: lionel messifc barcelona 

viewscnt
Articole similare