Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Kristianstad - Dinamo 29-29. Dinamoviştii se CALIFICĂ matematic în primăvara europeană! Trupa lui Constantin Ştefan rămâne neînvinsă

Kristianstad - Dinamo 29-29. Dinamoviştii se CALIFICĂ matematic în primăvara europeană! Trupa lui Constantin Ştefan rămâne neînvinsă

Handbal

Comentarii

Dinamo s-a calificat matematic în primăvara europeana a Ligii Campionilor după remiza din deplasare cu Kristianstadt. Formaţia lui Constantin Ştefan rămâne neînvinsă!

Dinamo s-a calificat matematic în primăvara europeana a Ligii Campionilor după remiza din deplasare cu Kristianstadt. Formaţia lui Constantin Ştefan rămâne neînvinsă! Meciul a fost unul dramatic, Dinamo marcând golul egalizator cu 55 de secunde înainte de final, iar la faza următoare portar „câinilor” a avut o intervenţie salvatoare. 

Dinamo a avut şi patru goluri avantaj în prima repriză, însă la cabine a intrat cu un singur gol. Echipa lui Constantin Ştefan a avut un start ezitant de repriză a doua şi timp de şapte minute nu a reuşit să înscrie. Kristianstad a trecut la conducere şi s-a aflat mereu în faţă la unu, două goluri. Finalul a fost incendiar.

Dinamo a egalat în ultimul minut, apoi Saeid a avut o intervenţie magistrală. Dinamo putea pleca chiar cu toate punctele din Suedia. Moussavi a ratat în ultima secundă, iar Kristianstad - Dinamo s-a terminat 29-29.

LIVE VIDEO | KRISTIANSTAD - DINAMO 29-29

Final: Dinamo se califică matematic în primăvara europeană

Min 59. Cu un minut înainte de final, Dinamo egalează!

Min 58. Time Out solicitat de gazde

Min 56. Paradă de excepţie a portarului echipei gazdă, care păstrează avantajul echipei sale. Urmează un nou gol al celor de la Kristianstad. Suedezii au două goluri avans, momentan

Min 55: Negru marchează pentru Dinamo. Se joacă extrem de încins pe acest final de meci

Min 53. Time Out pe care îl cere Constantin Ştefan

Min 52. Kristianstad e din nou la conducere. Avem atacul şi sperăm încă la mai multe din acest meci. Egalitate la 25 după execuţia aproape de pe picioare a lui Nantes

Min 50. Dinamo egalează la 23. Mai sunt 10 minute din meci şi putem câştiga încă acest meci

Min 44.Gazdele revin şi răstoarnă din nou rezultatul

Min 40: Perioadă bună a ”câinilor”. Băieţii lui Ştefan au reuşit să revină şi au întors meciul

Min 37: Dinamo marchează după 7 minute şi jumătate! Reuşim să înscriem, în sfârşit, şi ne apropiem la un gol

Min 31: Începem ofensiv şi repriza a doua. Din păcate, Allouini ratează încă un 7m. Cosmin Băleanu ne anunţă că Dinamo a transformat doar prima aruncare de la 7m, apoi le-au ratat pe celelalte trei.

Min 29: Gol superb al lui Kuduz, Gol Dinamo!! Avem 17-16, iar lucrurile arată bine.

Min 26: Se apropie formaţia gazdă. Momentan, un singur gol diferenţă, dar Dinamo se apără exact.

Atmosferă superbă creată de fanii lui Dinamo, care domină fondul sonor

Min. 21: Un nou gol superb înscris de Dinamo. De data aceasta a fost Gavriloaia cel care a introdus mingea în plasă. 

Min. 20: Greşeală personală în apărarea lui Dinamo de care profită gazdele. 

Time out cerut de suedezi. 

Min. 19: Kuduz înscrie cel mai frumos gol al meciului, de până acum. 

Min. 14: Contraatac perfect, finalizat cu golul lui Gavriloaia. La faza următoare, Mousavi este eliminat pentru alte două minute. Este deja a doua eliminare a jucătorului din Iran în acest meci. 

Galeria echipei din România se face auzită în sala din Kristianstad. "Dinamo, Dinamo" se strigă cu putere din tribune. 

Min. 10: Cu un jucător eliminat, Heidarirad are o paradă de zile mari. 

Min. 7: Kuduz înscrie primul gol al său din acest meci şi Dinamo restabileşte egalitatea. La faza următoare, suedezii pierd mingea, iar dinamoviştii scapă fără să primească gol. 

Min. 3: Dinamo scapă de eliminare, dar nu şi de gol. Suedezii însă nu rezistă mult la conducerea meciului. 


”Plecăm optimişti, ne aşteaptă o deplasare destul de lungă, cu două zboruri, dar ne ducem încrezători, sperăm într-o evoluţie bună şi într-un rezultat pozitiv aşa cum am avut până acum în acest an în Liga Campionilor. Sunt în creştere de formă, săptămâna trecută au jucat foarte bine în Danemarca la GOG, au făcut un egal acolo, cu siguranţă ne aşteaptă un meci foarte greu, dar sperăm, cu coeziunea de grup, cu lotul valoros pe care îl avem să repetăm meciurile bune din acest an” a explicat şi antrenorul Constantin Ştefan.  ”Din păcate avem câteva accidentări, suntem concentraţi, nu suntem calificaţi matematic, mai sunt 3 meciuri, orice se poate întâmpla, dar sperăm ca noi să fim echipa care va pleca de pe primul loc mai departe din grupă. Şi după etapa a7-a avem încă un jucător în echipa ideală, sperăm ca şi după acest meci să mai avem încă un jucător” a mai declarat antrenorul Constantin Ştefan, la plecarea echipei sale spre Suedia.

”Este foarte greu, dar noi mergem acolo 100% şi câştigăm meciul. 100% terminăm grupa pe locul 1. Dacă câştigăm 1 punct sau două puncte este perfect pentru noi şi ne calificăm. Eu sigur că vreau să mă duc în finală. Vedem ce facem. Forţa Dinamo!” a mărturisit cu umor şi Mousavi, unul dintre liderii echipei din Ştefan cel Mare.

Kristianstad - Dinamo se joacă miercuri, 13 noiembrie în direct la Telekom Sport 3. Partida va fi acoperită integral de postul nostru de televiziune pe parcursul zilei, dar şi de site-ul www.telekomsport.ro. Înainte şi după meci, Geanina Iacob va analiza alături de invitaţii săi partida, în cadrul emisiunii Zoom Sport.

Afla mai multe despre: dinamo bucureştihandbal 

viewscnt
Articole similare