Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Kristina Vogel s-a gândit ca picioarele să îi fie amputate, după ce a rămas paralizată

Kristina Vogel s-a gândit ca picioarele să îi fie amputate, după ce a rămas paralizată

Ciclism

Comentarii

Campioana olimpică la ciclism Kristina Vogel, paralizată în urma unui grav accident petrecut în iunie, a declarat că s-a gândit ca picioarele să îi fie amputate, deoarece sunt foarte grele, informează Marca.

“Când am început să stau în şezut şi să încerc să-mi fac duş sau să mă întorc în pat, mi-am dat seama cât de grele sunt picioarele. Fără picioare totul ar fi mai uşor”, a spus sportiva la Aktuelles Sportstudio, la postul ZDF. “Au fost unul sau două momente în care m-am gândit: gata, aşa ar fi mai uşor. Însă picioarele sunt o parte din mine. M-au purtat timp de 28 de ani. Am renunţat rapid la gândul de a renunţa la ele şi sunt uşurată că încă le am”, a adăugat Vogel.

Kristina Vogel a suferit un accident grav în 26 iunie, la Cottbus, în timpul unui antrenament. Ea s-a ciocnit în plină viteză de alt ciclist. De atunci, este paralizată şi a fost operată de câteva ori.

“Bineînţeles că am momente de tristeţe. Dar viaţa merge înainte şi în ciuda a tot ce s-a întâmplat este frumoasă. Pot să fac multe lucruri frumoase, nu ca pieton, ci în scaunul cu rotile”, a mai declarat Kristina Vogel, menţionând şi că visează să aibă copii.

Kristina Vogel are un palmares impresionant la ciclism. Ea este cvadruplă campioană mondială la viteză (2014, 2015, 2017 şi 2018) şi triplă campioană mondială la keirin (2014, 2016 şi 2017).

Afla mai multe despre: kristina vogelproblemeparaliziedecizieanunt 

viewscnt
Articole similare