Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Kroos: ”Sunt sigur că mă voi retrage de la Real Madrid” Germanul a vorbit despre diferenţele dintre Germania şi Spania: ”Aici sunt apreciat!”

Kroos: ”Sunt sigur că mă voi retrage de la Real Madrid” Germanul a vorbit despre diferenţele dintre Germania şi Spania: ”Aici sunt apreciat!”

Real Madrid

Comentarii

Retras din naţionala Germaniei, Toni Kroos a vorbit pentru Bild despre viitorul său la Real Madrid

În cursul zilei de vineri, Toni Kroos şi-a anunţat oficial retragerea din naţională, pe reţelele de socializare. Neamţul a explicat că se decisese de mult timp să îşi încheie timpul cu ”Die Mannschaft” în urma Campionatului European, pentru a se putea concentra pe obiectivele de la Real, dar şi pe familie.

În cadrul unui interviu acordat pentru Bild, Toni Kroos a vorbit şi despre viitorul său: ”Să mă retrag de tot? Cred că în 2023 o pot face, pentru că voi avea 33 de ani. Am decis să îmi prelungesc contractul, dar sunt absolut sigur că mă voi retrage de la Real Madrid” a mărturisit germanul.

”Nu vreau să acuz pe nimeni, pentur că sunt fani care m-au apreciat. Dar trebuie să recunosc că mă domină senzaţia că unii nu au apreciat deloc ce am făcut timp de 11 ani pentru Germania. În Spania e diferit. Lumea mă apreciază încă de la primul meu meci aici” a mai spus Toni Kroos, vizibil deranjat de criticile primite în Germania.

”Vreau să mă concentrez pe ceea ce am de făcut la Real Madrid” a mai spus Kroos.

De la debutul la echipa naţională, în martie 2010, mijlocaşul lui Real a reuşit să însumeze 106 apariţii pentru selecţionata Germaniei, în care a marcat17 goluri şi a foerit 19 pase decisive. Acesta a fost o piesă de bază din echipa care a devenit campioană mondială în 2014.

Afla mai multe despre: toni kroos 

viewscnt
Articole similare