Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Kvitova, eliminată în sferturi la Miami Open. Halep singura jucătoare care o poate detrona pe Naomi Osaka, locul I WTA

Kvitova, eliminată în sferturi la Miami Open. Halep singura jucătoare care o poate detrona pe Naomi Osaka, locul I WTA

Tenis

Comentarii

Jucătoarae cehă de tenis Petra Kvitova, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 3, a fost învinsă, marţi, cu scorul de 7-6 (6), 3-6, 6-2, de australianca Ashleigh Barty, locul 11 WTA şi cap de serie numărul 2, în sferturile de finală ale Miami Open.

Barty s-a impus după un meci care a durat două ore şi 32 de minute şi va evolua în penultimul act cu estona Anett Kontaveit, locul 19 WTA şi cap de serie numărul 21.

Kontaveitt a eliminat-o pe jucătoarea taiwaneză Su-Wei Hsieh, locul 27 WTA şi cap de serie numărul 27, cu scorul de 3-6, 6-2, 7-5, după o partidă de două ore.

În urma înfrângerii Petrei Kvitova, Halep poate urca în clasament pe locul 2, dacă va trece în sferturi de jucătoarea chineză Qiang Wang, locul 18 WTA, şi pe locul I, deţinut acum de japoneza Naomi Osaka, dacă românca se califică în finala Miami Open.

Simona Halep, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 2, va evolua, miercuri, de la ora 19.00, cu Qiang Wang, locul 18 WTA şi cap de serie numărul 18, în sferturile de finală ale turneului de categorie Premier Mandatory de la Miami.

Afla mai multe despre: simona haleptenis 

viewscnt
Articole similare