Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Kvitova, mărturie cutremurătoare la Tribunal: „M-am trezit cu cuţitul la gât. L-am prins cu ambele mâini, dar cu stânga am strâns lama”

Kvitova, mărturie cutremurătoare la Tribunal: „M-am trezit cu cuţitul la gât. L-am prins cu ambele mâini, dar cu stânga am strâns lama”galerie foto

Tenis

Comentarii

Petra Kvitova a depus mărturie în procesul contra suspectului Radim Zondra, în atacul suferit de sportivă în decembrie 2016, când a suferit răni grave la mâna stângă

"L-am lăsat să intre în apartament, i-am precizat că am două băi şi am mers în cea mare. Mi-a spus să pornesc apa caldă, m-am conformat, dar imediat m-am trezit cu un cuţit la gât, din spate. Am prins cuţitul cu ambele mâini, dar cu stânga am strâns lama. Am ţipat, era mult sânge pe mine, telefonul era departe, zburase pe covor", a povestit ea.

Cehoaica a vorbit dintr-o încăpere alăturată, ea cerând dinainte să nu fie în acelaşi spaţiu cu suspectul. Sunetul a fost transmis prin boxe în sala de judecată, iar preşedintele curţii a avut acces şi la imagini cu jucătoarea în timp ce răspundea întrebărilor.

Afla mai multe despre: petra kvitovaimagini socantedegetemainitenis 

viewscnt
Articole similare