Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Kylian Mbappe, anunţ care le aprinde imaginaţia fanilor lui Real Madrid: "Vom vedea la finalul sezonului"

Kylian Mbappe, anunţ care le aprinde imaginaţia fanilor lui Real Madrid: "Vom vedea la finalul sezonului"

Real Madrid

Comentarii

Kylian Mbappe, atacantul echipei Paris Saint-Germain, a lăsat de înţeles că viitorul său pe Parc des Princes este incert.

Intervievat de BBC, campionul mondial a refuzat să răspundă unei întrebări privind posibilul transfer la Real Madrid, dar le-a dat, totuşi, speranţe fanilor grupării merengue.

"Toată lumea vorbeşte despre asta. Când eram copil, şi eu vorbeam despre asta, dar acum sunt jucător şi ştiu că nu e momentul. Suntem în ianuarie. Imaginaţi-vă că răspund la această întrebare şi spun ceva. Întreaga lume ar vorbi despre asta şi n-ar fi bine pentru PSG.

Acum sunt la PSG şi sunt 100% pentru acest club. Vreau să ajut clubul să câştige multe trofee în acest sezon, aşa că nu este bine să vorbesc despre viitorul meu. Mă gândesc la club, pentru că m-a ajutat. Am venit aici la 18 ani. Eram un talent, dar nu şi un superstar. Acum sunt un superstar, datorită lui PSG şi a naţionalei Franţei. Trebuie să rămân calm şi să mă concentrez la PSG. După aceea, la finalul sezonului, vom vedea. Dar acum sunt concentrat la jocul meu", a declarat Mbappe, pentru BBC.

  • 34 de selecţii şi 13 goluri a strâns Mbappe la naţionala Franţei
  • 200 de milioane de euro este cota lui Mbappe

Kylian Mbappe l-a avut idol pe Zinedine Zidane

Atacantul echipei Paris Saint-Germain, Kylian Mbappe, a dezvăluit că primul său idol a fost Zinedine Zidane, actualul antrenor al lui Real Madrid.

"Ei bine, am avut mai multe etape. În copilărie, a fost Zidane. Atunci când eşti copil şi trăieşti în Franţa, idolul tău este Zidane. Apoi, a fost Cristiano, pe care am avut şansa să îl întâlnesc, după care brazilienii, pentru felul în care joacă", a declarat Kylian Mbappe.

La 21 de ani, Kylian Mbappe este cel mai valoros fotbalist al momentului. 200 de milioane de euro este cota campionului mondial, care este dorit cu insistenţă de Real Madrid.

În acest sezon, Mbappe a reuşit 21 de goluri şi 12 pase decisive, în 22 de apariţii pentru Paris Saint-Germain, care se îndreaptă spre un nou titlu de campioană a Franţei. Ar fi al patrulea la rând pentru Mbappe, care a cucerit titlul cu AS Monaco, în sezonul 2016-2017, înaintea transferului la PSG.

Afla mai multe despre: mbappe 

viewscnt
Articole similare