Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Kylian Mbappe chiar e urmaşul lui Messi şi al lui Cristiano Ronaldo: a înscris patru goluri în 13 minute contra lui Lyon

Kylian Mbappe chiar e urmaşul lui Messi şi al lui Cristiano Ronaldo: a înscris patru goluri în 13 minute contra lui Lyon
Comentarii

Atacantul echipei Paris Saint-Germain, Kylian Mbappe, a înscris, duminică seară, patru goluri în partida cu Olympique Lyon, câştigată de formaţia din capitala Franţei cu scorul de 5-0, în etapa a noua din Ligue 1.

13 minute. De atât a avut nevoie Mbappe ca să înscrie patru goluri. Atacantul de doar 19 ani a marcat în minutele 61, 66, 69 şi 74, după ce Neymar a deschis scorul în prima repriză, din penalty, în minutul al nouălea.

 

 

Kylian Mbappe a ajuns, astfel, la zece goluri înscrise în acest sezon, în şapte apariţii în toate competiţiile. El împarte prima poziţie cu colegul său din atacul lui PSG, Neymar, în ierarhia golgheterilor din Ligue 1, fiecare având opt goluri.

Cele două echipe au avut câte un jucător eliminat. PSG a rămas în inferioritate numerică în minutul 32, după eliminarea lui Kimpembe, pentru roşu direct, în timp ce Tousart a fost trimis la cabine în prelungirile primei părţi, pentru cumul de cartonaşe galbene.

Este cea de-a noua victorie obţinută de PSG din tot atâtea meciuri, în actuala ediţie de Ligue 1, campioana en titre având opt puncte avans faţă de Lille, în fruntea clasamentului. Lyon ocupă locul al şaselea, cu 14 puncte.

Afla mai multe despre: mbapperonaldomessi 

viewscnt
Articole similare