Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Kylian Mbappe la Real Madrid? Dezvăluirea presei franceze, la care nimeni nu se aştepta. Suma este FABULOASĂ

Kylian Mbappe la Real Madrid? Dezvăluirea presei franceze, la care nimeni nu se aştepta. Suma este FABULOASĂ

PSG

Comentarii

Kylian Mbappe la Real Madrid? Dezvăluirea presei franceze, la care nimeni nu se aştepta. Suma este FABULOASĂ

Kylian Mbappe la Real Madrid este ştirea pe care vor să o vadă cât mai repede mai toţi fanii echipei blanco. Şi pare o informaţie care prinde pe zi ce trece, tot mai mult contur.

Francezul nu se opreşte din a-şi creşte cota de piaţa şi a fost desemnat recent cel mai valoros fotbalist al lumii, mai ales că are avantajul uriaş al vârstei extrem de fragede. Paris Saint Germain caută pe toate căile să-i prelungească acordul scandent in 2022, dar Kylian rezistă tentaţiei şi preferă să amâne negocierile, refuzând până acum tentantele propuneri ale clubului parizian.

Conform cotidianului Le Parisien, PSG şi Mbappe au o clauză interesanta in contractul lor. Se pare că gruparea din Capitala Franţei se obligă să le plătească celor de la AS Monaco 35 de milioane de euro dacă fotbalistul francez îşi prelungeşte contractul sau semnează în această perioadă un contract cu o alta echipă. PSG îşi face acum calculele, iar lucrurile sunt destul de clare: indiferent de ceea ce decide Mbappe, campioana Franţei iese în câştig. Dacă jucătorul prelungeşte, îi câştigă serviciile pe termen lung. Dacă fotbalistul alege să plece (cel mai probabil la Real Madrid), atunci PSG vrea să obţină pentru el mai mult de 400 de milioane de euro.

Parizienii au plătit 180 de milioane de euro pentru serviciile sale, la care s-ar adăuga cele 35 de milioane pe care trebuie să le plătească celor de la Monaco, situaţie in care suma solicitată de PSG pentru Mbappe se justifică, cu atât mai mult.

200 de milioane de euro de la Nike pentru Mbappe

Kyilian Mbappe ar fi acceptat deja propunerea americanilor de la Nike, propunere care îi aduce în conturi peste 200 de milioane de euro. Mbappe ar deveni unul dintre cei mai bine plătiţi sportivi din lume, puştiul lui PSG încasând sume importante şi din alte contracte de publicitate, dar şi din salariul de la echipa de club.

Kylian Mbappe intră acum într-o galerie selectă din punct de vedere financiar, din care mai fac parte Cristiano Ronaldo, Leo Messi şi Neymar Junior, adică cei mai bine plătiţi trei fotbalişti din lume, conform incasărilor din ultimii ani.

Afla mai multe despre: kylian mbappereal madridtransferpsg,  

viewscnt
Articole similare