Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Kylian Mbappe NU ARE coronavirus, dar prezenţa sa împotriva Borussiei Dortmund este incertă

 Kylian Mbappe NU ARE coronavirus, dar prezenţa sa împotriva Borussiei Dortmund este incertă

PSG

Comentarii

Kylian Mbappe, starul lui PSG şi al naţionalei Franţei, este suspect de coronavirus, conform jurnaliştilor de la L’Equipe.

UPDATE: Mundo Deportivo anunţă că Mbappe a primit rezultatele testului de coronavirus în această seară. Analizele au ieşit NEGATIVE, însă există posibilitatea reală ca atacantul să nu poată evolua în confruntarea cu Borussia Dortmund, nefiind 100% apt din punct de vedere fizic.


Primele zvonuri par liniştitoare, iar jucătorul nu pare să fie infectat, deşi există suspiciunea că starul francez poate avea coronavirus.

Dacă ar fi depistat pozitiv, partida dintre PSG şi Borussia Dortmund ar putea fi amânată, iar jucătorii francezi , împreună cu tot stafful tehnic, trimişi în carantină.

Mbappe nu s-a antrenat nici duminică şi nici luni din cauza unei dureri în gât. Conform presei franceze, starul partizienilor are şi febră, iar în ultimele ore ar fi fost deja supus testului pentru detectarea coronavirusului. Un rezultat final se va afla în această noapte sau mâine dimineată.

Surse anonime, citate de Gazetta dello Sport anunţă că francezul nu ar avea totuşi astfel de probleme, dar PSG a insistat să face testele ca măsură de prevenţie. 

Coronavirus loveşte fotbalul mondial. Barcelona şi Real Madrid joacă următoarele meciuri cu porţile închise

Meciul dintre Barcelona şi Napoli, din optimile de finală ale Ligii Campionilor, manşa retur, se va disputa, pe 18 martie, pe stadionul "Camp Nou", însă fără suporteri.

FC Barcelona a continuat să vândă bilete online pentru acest meci, însă nu se ştie dacă Napoli se poate prezenta la partidă, având în vedere măsurile de carantină impuse în Italia. Dacă "napoletanii" vor putea ieşi din ţară, meciul se va disputa fără spectatori, iar FC Barcelona ar putea pierde aproximativ 4,5 milioane de euro, conform Mundo Deportivo.

Partidele din La Liga se vor juca fără spectatori în următoarele două etape.

Real Madrid joacă pe teren propriu cu Eibar, dar va fi un meci fără spectatori. Ceea ce nu s-a mai întâmplat din 1987 la un meci al formaţiei blanco.

În acel an, Real Madrid a jucat fără spectatori contra formaţiei Napoli, la care juca şi Diego Armando Maradona. UEFA a obligat Madridul să joace fără fani, ca urmare a incidentului în care Juanito l-a călcat efectiv pe cap pe Lothar Matthaus de la Bayern Munchen.

Afla mai multe despre: mbappe 

viewscnt
Articole similare