Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Kylian Mbappe şi-a dat acordul! Francezul, gata de plecarea de la PSG după cinci ani

Kylian Mbappe şi-a dat acordul! Francezul, gata de plecarea de la PSG după cinci ani

PSG

Comentarii

Mbappe poate negocia începând din ianuarie cu orice alt club, pentru că el nu şi-a prelungit încă acordul cu gruparea antrenată de Mauricio Pochettino.

Povestea transferului lui Kylian Mbappe, de la Paris Saint Germain la Real Madrid, se bucură de un nou episod. De această dată, în Spania, unul dintre jurnaliştii apropiaţi de gruparea blanco, Eduardo Inda, a dezvăluit că Mbappe şi-a dat deja acordul să semneze cu gruparea blanco.

Din ianuarie, Mbappe poate negocia cu o altă echipă, el intrând în ultimele şase luni de contract cu Paris Saint-Germain. Se pare însă că francezul are în plan un singur nume de echipă: Real Madrid.

Noul star al fotbalului mondial ar urma să ajungă în cele din urmă pe Santiago Bernabeu, acolo unde nu a putut ajunge în această vară, în ciuda ofertei uriaşe făcute de Real Madrid, dar şi a dorinţei sale. Potrivit jurnalistului spaniol, Eduardo Inda, Mbappe ar vrea să ajungă la Real Madrid inclusiv în această iarnă, dar acest lucru ar presupune ca madrilenii să facă o ofertă pentru jucător. În vara viitoare, ei l-ar putea achiziţiona gratis, dacă Mbappe nu prelungeşte între timp cu gruparea pariziană.

”Dorinţa lui Kylian Mbappe este de a ajunge la Real Madrid cât mai repede, chiar şi în iarnă.” a anunţat Eduardo Inda, în cadrul emisiunii, El Chiringuito. Jurnalistul a completat: ”Mbappe i s-a confesat lui Benzema şi i-a spus că va juca la Real Madrid” a anunţat Inda, în cadrul emisiunii.

 

 

Perez: ”Aflăm mai multe în ianuarie” / PSG: ”O lipsă de respect”

Între timp, posibilul transfer gratis al lui Mbappe la Real Madrid a dat naştere unui conflict între cele două cluburi.

După ce Florentino Perez a dezvăluit că mai multe informaţii despre situaţia lui Mbappe ”vor apărea în ianuarie”, Paris Saint-Germain a ripostat prin directorul sportiv, Leonardo: ”La Madrid, ei neagă, dar cred că Real Madrid a făcut o ofertă de mai mult timp pentru a-l achiziţiona pe Mbappé (n.r. - ca jucător liber). De doi ani vorbesc public despre Mbappe. Există o lipsă de respect din partea celor de la Real, care trebuie sancţionată”, a spus Leonardo pentru o publicaţie italiană.

Afla mai multe despre: mbappepsgreal madrid 

viewscnt
Articole similare