Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Kyrgios, declaraţii incredibile la adresa lui Djokovic: ”Recunosc că e un fel de zeu!”

Kyrgios, declaraţii incredibile la adresa lui Djokovic: ”Recunosc că e un fel de zeu!”

Tenis

Comentarii

Sârbul Novak Djokovic, locul 3 ATP, a câştigat, duminică, pentru a şaptea oară turneul de grand slam de la Wimbledon.

El l-a învins în finală pe australianul Nick Kyrgios, numărul 40 mondial, scor 4-6, 6-3, 6-4, 7-6 (3), în trei ore. În primul set, sportivul australian s-a impus după 31 de minute. Totuşi, în următoarele seturi, ”Nole” a dominat. 

Cu toate acestea, setul cu numărul 4 a fost de-a dreptul spectaculos. Cei doi sportivi au arătat un tenis la cel mai înalt nivel şi au fost aproape unul de altul până la finalul partidei. În final, sârbul s-a impus şi a făcut istorie. 

Djokovic a mai câştigat turneul de la Wimbledon în 2011, 2014, 2015, 2018, 2019 şi 2021. El a jucat în finală şi în 2013, însă atunci a fost învins de Andy Murray. Este al 21-lea titlu de grand slam din cariera sârbului.

La finalul meciului, Kyrgios a avut cuvinte de laudă la adresa lui Djokovic şi l-a numit ”un fel de zeu”. De asemenea, el nu este convins că vrea să mai audă prea curând de o finală a unui mare turneu de tenis. 

”Da, este un fel de zeu, nu voi minţi. Cred că am jucat bine. Înainte de toate, felicitări lui Novak şi echipei sale. Ai câştigat acest turneu de atâtea ori încât am pierdut numărul. Pentru toţi copiii de mingi, arbitrii, ştiu că am avut o relaţie dificilă uneori. Vă mulţumesc că aţi rezistat. Mulţumesc şi publicului. Au fost câteva săptămâni minunate pentru mine.

Nu, absolut! Sincer, sunt foarte obosit. Eu, echipa mea, toţi suntem epuizaţi. Am jucat mult tenis. Sunt foarte fericit cu acest rezultat şi poate într-o zi voi fi din nou aici, dar nu ştiu ce să spun”, a declarat Nick Kyrgios, la finalul meciului.

Afla mai multe despre: tenis-kyrgios-djokovic 

viewscnt
Articole similare