Experiențe împreună.
You are here:

Kyrgios, impresionant: “Nu vă culcaţi cu burta goală. Vin la uşa voastră”

Kyrgios, impresionant: “Nu vă culcaţi cu burta goală. Vin la uşa voastră”

Tenis

Comentarii

Cunoscutul tenismen, Nick Kyrgios, le-a transmis tuturor celor care sunt în oraşul său natal, Camberra, şi nu au mâncare să îi trimită mesaje, iar el le va aduce personal tot ce poate direct la uşă.

”Dacă aţi rămas fără venituri sau fără mâncare sau pur şi simplu treceţi printr-o perioadă grea... nu vă duceţi la culcare pe stomacul gol. Nu vă fie teamă sau ruşine să-mi trimiteţi un mesaj privat. Voi fi mai mult decât bucuros să împart cu voi tot ce am. Le voi aduce la uşa voastră, nu am nevoie de nicio explicaţie în plus” , a spus Kyrgios.

La doar o zi distanţă după acest mesaj, Nick a anunţat că a trecut la treabă: ”Voi face cât de multe livrări pot astăzi”.

Gestul lui Kyrgios nu vine însă ca o excepţie. În timpul incendiilor de vegetaţie din Australia, nu doar că a donat sume importante, dar a participat direct la salvarea celor care erau direct afectaţi.

 

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe