Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Kyros Vassaras aruncă săgeţi către foştii arbitri români după scandalul greşelilor de arbitraj din Liga 1. ”Comentează şi nu-şi amintesc de erorile lor!”

Kyros Vassaras aruncă săgeţi către foştii arbitri români după scandalul greşelilor de arbitraj din Liga 1. ”Comentează şi nu-şi amintesc de erorile lor!”

Superliga

Comentarii

Preşedintele CCA, Kyros Vassaras, a susţinut o conferinţă de presă, în care a vorbit despre greşelile de arbitraj din ultimele etape ale Ligii 1.

În ultimele etape ale Ligii 1 au existat mai multe greşeli de arbitraj care i-au nemulţumit pe oamenii din fotbalul românesc. Kyros Vassaras a organizat o conferinţă de presă în care a făcut mai multe declaraţii şi a oferit explicaţii pentru fazele ”ciudate” de arbitraj din primul eşalon al fotbalului românesc.

După erorile făcute de brigăzile româneşti din Liga 1, foştii arbitri români au comentat greşelile de arbitraj şi chiar i-au pus la zid pe centrali. Preşedintele CCA le cere acestora să nu mai fie atât de duri. 

”Comentează şi nu-şi amintesc de greşelilor lor!”

”Cu toţii suntem parte din fotbalul românesc. Trebuie să colaborăm. Am făcut o întâlnire cu antrenorii, iar multe lucruri au fost lămurite. Văd foşti arbitri care comentează şi nu-şi amintesc de greşelilor lor. Sunt foarte duri când analizează arbitrii. Ei trebuie să primească respect, pentru că şi ei respectă jucătorii şi echipele.

Doar împreună putem schimba mentalitatea din fotbalul românesc. Eu sunt şeful CCA, sunt responsabil de elita arbitrajului românesc. Avem un vicepreşedinte, Alexandru Deaconu, care răspunde de implementarea VAR, de pregătirea arbitrilor. Da, există greşeli. Dar facem tot ce putem pentru ca arbitrii să fie cât mai bine pregătiţi.

Eu nu pot face magie. Eu le arăt arbitrilor români drumul, dar ei merg pe autostradă. Eu le arat drumul prin antrenamente. Sunt ca un antrenor. Ei ştiu când fac greşeli. Noi ştim când greşesc”, a declarat preşedintele CCA.

Afla mai multe despre: kyros vassaras- cca-liga 1 

viewscnt
Articole similare