Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

L-a bătut pe Cannavaro şi i-a impresionat pe toţi: ”Niciodată nu am văzut asta! Olăroiu este egal cu fotbalul de succes!”

L-a bătut pe Cannavaro şi i-a impresionat pe toţi: ”Niciodată nu am văzut asta! Olăroiu este egal cu fotbalul de succes!”

Fotbal

Comentarii

Jiangsu Suning a învins-o în etapa cu numărul 13 din Superliga Chineză pe Guangzhou Evergrande, scor 2-1, cea mai mare forţă a campionatului chinez.

Succesul reputat în faţa echipei antrenate de Fabio Cannavaro i-a adus numeroase laude tehnicianului român, care este pe locul doi în seria din care fac parte Jiangsu Suning şi liderul, Guangzhou Evergrande.

Unul dintre specialiştii din J-League (campionatul Japoniei) şi un cunoscut expert în fotbalul asiatic a comentat pe Twitter prestaţia echipei lui Cosmin Olăroiu din acest meci, apoi a explicat la finalul partidei:

”S-a terminat meciul dintre Guangzhou şi Jiangsu, partida care s-a disputat în condiţii nefavorabile, pe un teren plouat şi alunecos. Cu toate acestea, nu cred că am văzut-o vreodată pe Guangzhou dominată într-o asemenea manieră! Este clar că oriunde merge Cosmin Olăroiu, fotbalul de succes îl urmează. Mi-aş dori să îl văd antrenând într-o zi în Japonia” a scris acesta.

Olăroiu, după victoria în faţa lui Cannavaro: ”Secretul este mentalitatea!”

Guangzhou Evergrande este cea mai puternică financiar formaţie din China şi liderul la zi al seriei din care face parte şi echipa lui Olăroiu.

Cu toate acestea, echipa românului a fost mai bună şi s-a impus cu 2-1, după golurile marcate de Teixeira şi Eder:

”Cheia stă în mentalitatea. Ne-am confruntat cu cea mai puternică echipă din serie, iar asta a însemnat că trebuia să avem spirit de luptă şi o atenţie deosebită. Nu ne-am permis să facem erori şi cred că ne-a ieşit” a mărturisit Cosmin Olăroiu, după Jiangsu - Guangzhou 2-1. 

Afla mai multe despre: cosmin olăroiujiangsu suningsuperliga china 

viewscnt
Articole similare