Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Martin Odegaard s-a despărţit de Real Sociedad şi va reveni la Real Madrid! Prima mutare tare a verii pe "Bernabeu"

OFICIAL | Martin Odegaard s-a despărţit de Real Sociedad şi va reveni la Real Madrid! Prima mutare tare a verii pe "Bernabeu"

Real Madrid

Comentarii

Martin Odegarard (21 de ani) ar putea fi prima mare mutare a lui Real Madrid pe piaţa transferurilor în acesată vară. Campioana Spaniei e foarte aproape să-l readucă pe fotbalistul norvegian pe care l-a cumpărat în 2015 de la Stromsgodset, pe când avea doar 15 ani.

UPDATE 12.08, 19:52 - OFICIAL: Real Sociedad a confirmat că se desparte de Martin Odegaard. Norvegianul va reveni la Real Madrid.


Odegaard ar putea primi o şansă să se impună la Real Madrid după ce a făcut un sezon foarte bun la Real Sociedad, unde a fost împrumutat. Mijlocaşul va reveni sub comanda lui Zinedine Zidane, scrie Mundo Deportivo, care anunţă faptul că formaţia bască şi Realul s-au înţeles asupra faptului că norvegianul nu va mai rămâne sub formă de împrumut pe Anoeta şi pentru al doilea sezon, aşa cum era programat. Sursa citată scrie că mai sunt, însă, câteva detalii de pus la punct pentru revenirea lui Odegaard la Real.

Cu şapte goluri şi nouă pase de gol în cont, în 36 de meciuri la Real Sociedad, Odegaard a pus umărul la calificarea echipei în Europa League, iar acum Zidane s-ar putea baza pe el în stagiunea viitoare, având în vedere că Toni Kroos şi Luka Modric se îndreaptă uşor-uşor spre final de carieră. Odegaard ar putea reprezenta prima mutare tare a verii pe Santiago Bernabeu.



Real Madrid speră să puncteze şi la capitolul plecări în această vară, cu Gareth Bale şi James Rodriguez în capul listei. Echipa lui "Zizou" a anunţat deja luni transferul lui Kubo la Villarreal (împrumut pentru un sezon). Pe lista de plecări şi-a făcut loc şi Marcelo, deşi brazilianul e unul dintre cei mai buni fotbalişti de la formaţia blanco în ultimul deceniu.

Gareth Bale, James Rodriguez, Luka Jovic, Isco, Mariano Díaz, Brahim Díaz, Lucas Vazquez, Nacho şi Marcelo sunt numele de pe lista neagră a lui Florentino Perez şi Zinedine Zidane.

Afla mai multe despre: martin odegaardreal madrid 

viewscnt
Articole similare