Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

L-a cucerit pe Gigi Becali. Cine e fotbalistul din Superligă "care mă interesează". Îl poate lua gratis!

L-a cucerit pe Gigi Becali. Cine e fotbalistul din Superligă "care mă interesează". Îl poate lua gratis!

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (64 de ani) a anunţat că FCSB a pus ochii pe un fotbalist din Superligă, un fotbalist de atac, dar nu a vrut să-i spună numele. FCSB a început să-şi contureze lista de transferuri pentru prima perioadă de mercato din 2024, în ianuarie, la începutul anului.

FCSB a pus ochii pe unul dintre fotbaliştii interesanţi din Superligă, care i-a atras atenţia lui Gigi Becali. Omul de afaceri a dezvăluit că "l-a ochit" şi, chiar dacă n-a vrut să-i dea numele, se pare că este vorba despre jucătorului unei echipe nou-promovate în Superligă.

L-a cucerit pe Gigi Becali. Cine e fotbalistul din Superligă "care mă interesează". Îl poate lua gratis!

Este vorba despre Luis Phelipe (22 de ani), brazilianul lui Poli Iaşi, care a atras atenţia prin prestaţiile sale din tricoul echipei nou promovate, scrie gsp.ro. Gigi Becali a pus ochii pe el după ce l-a văzut evoluând în partiele echipei lui Leo Grozavu, dar rămâne de văzut dacă îl poate transfera.

Gigi Becali a dezvăluit la Fanatik interesul pentru Luis Phelipe, fără să-i dea numele. "E un jucător din Liga 1 care mă interesează. Dar nu spun cine este. Nu are rost. O să vedem. E atacant. Nu ştiu cum îl cheamă. Trebuie să vedem atacant. Să vedem", a spus el, la Fanatik.

Luis Phelipe poate juca pe toate posturile din atac şi are contract cu Poli Iaşi până la finalul sezonului, mai scrie sursa citată, astfel că poate ajunge liber de contract la FCSB, dacă interesul lui Gigi Becali se va concretiza. În acest sezon, Luis Phelipe a bifat 13 partide în Superligă. A dat trei goluri (două cu Farul şi unul cu Sepsi) şi trei pase de gol.

  • 350.000 de euro este cota de piaţă a lui Luis Phelipe în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbluis phelipepoli iasitransfer 

viewscnt
Articole similare