Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

L-a dat de gol? Iulian Miu a confirmat negocierile dintre CSA Steaua şi Adi Popa

L-a dat de gol? Iulian Miu a confirmat negocierile dintre CSA Steaua şi Adi Popa

Superliga

Comentarii

Zilele trecute s-a zvonit de interesul lui CSA Steaua pentru Adi Popa, care este liber de contract după despărţirea de Academica Clinceni.

Triplu campion cu FCSB, Popa a negat că ar fi purtat negocieri cu rivala, CSA Steaua.

Iulian Miu, membru în staff-ul tehnic a lui CSA Steaua, l-a dat de gol şi a declarat: ”Din câte ştiu eu, au fost discuţii, dar nu ştiu ce finalitate au avut.

Cred că îţi doreşti întotdeauna un fotbalist precum Adi Popa, nu poţi să-l refuzi”.

  • 6 trofee are Popa în tricoul lui FCSB

Adi Popa a jucat pentru FCSB în două rânduri şi a adunat 230 de meciuri pentru formaţia roş-albastră. Mai mult, fotbalistul în vârstă de 32 de ani a dat 28 de goluri şi a oferit 48 de pase decisive în tricoul echipei finanţate de Gigi Becali. Totodată, „Motoreta” a câştugat trei titluri cu FCSB (2012-2013, 2013-2014 şi 2014-2015), două Cupe ale României (2014-2015 şi 2019-2020) şi o Supercupă (2013-2014).

  • 500.000 de euro este cota lui Adi Popa, conform site-ului de specialiate Transfermarkt.com

Varianta lui Adi Popa

Mijlocaşul a negat faptul că ar fi negociat cu Steaua.

„Şi astăzi am făcut antrenament. Baza este la cinci minute de unde locuiesc. Toate echipele din Bucureşti cu care aş fi putut să merg să fac antrenamente sunt plecate în cantonament sau prin alte ţări. După ce am terminat contractul la Clinceni, trebuia să-mi continui pregătirea până îmi rezolv următoarea destinaţie.

Şi de ce nu? Cunosc foarte multe persoane acolo, am copilărit pe Ghencea, acolo am cunoscut cele mai mari satisfacţii din carieră. N-am avut nicio negociere cu ei, nu s-a pus problema. Le mulţumesc ca m-au primit la antrenament”, a declarat Adi Popa, la ProSport Live.

Afla mai multe despre: adi popacsa steauafcsb 

viewscnt
Articole similare