Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

L-a dat Gigi Becali de gol pe Edi Iordănescu? Unde ar urma să antreneze tehnicianul: ”Posibil are ceva acolo”

L-a dat Gigi Becali de gol pe Edi Iordănescu? Unde ar urma să antreneze tehnicianul: ”Posibil are ceva acolo”

FCSB

Comentarii

Edi Iordănescu s-a despărţit de FCSB după mai puţin de trei luni petrecute la conducerea echipei.

Edi Iordănescu a părăsit-o pe FCSB după doar trei luni petrecute pe banca echipei. Gigi Becali a revenit la obiceiurile vechi, iar antrenorul a ales să nu mai continue la echipa latifundiarului.

Chiar finanţatorul FCSB-ului a fost cel ce a oferit informaţia, spunând că cele două parţi s-au despărţit, fără să se fi mai plătit vreun ban către Iordănescu.

După ce îşi cerea clauza de reziliere de 500.00 de euro, fostul antrenor al lui CFR şi Gaz Metan s-a dat bătut şi a plecat cu mâna goală de la formaţia roş-albastră.

Vorbind despre plecarea sa, Gigi Becali este posibil să îl fi dat de gol pe Edi Iordănescu. Latifundiarul a sugerat că tehncianul ar putea avea ”ceva” la echipa naţională, unde Rădoi se află la final de contract.

L-a dat Gigi Becali de gol pe Edi Iordănescu?

Eu i-am zis «Eu nici acum nu înţeleg de unde vine asta». MM Stoica a zis că cele mai bune antrenamente le-a văzut la el. Nici acum nu înţeleg... Posibil are ceva la echipa naţională! 

E un antrenor serios, eu nu-l contest. Echipa nu juca, dar nu aveam Coman, Cordea sau Tavi Popescu. Nu aveam nici închizător, Moruţan plecase. Aici îi dau dreptate.

Veneau jucătorii şi urmau să vină rezultatele. Nu îmi era teamă de rezultate. Eu am spus de joc. Vi se pare că l-am jignit cu ceva?”, a declarat Gigi Becali, pentru gsp.ro.

Mirel Rădoi şi-a anunţat intenţia de a părăsi echipa naţională încă din urmă cu o lună, iar, deşi au fost apeluri la adresa sa să continue, este puţin probabil că selecţionerul va rămâne, mai ales după remiza cu Islanda.

Dacă Iordănescu jr. va prelua conducerea României, acesta o va lua pe urmele tatălui său, care i-a condus pe ”tricolori” către cea mai importantă perfomanţă din istoria ţării.

Cu Anghel Iordănescu pe bancă, România a ajuns în sferturile Campionatului Mondial din 1994, din SUA, unde a fsot eliminată dramatic de Suedia, la penalty-uri.

Afla mai multe despre: edi iordănescu 

viewscnt
Articole similare