Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

L-a dat în judecată pe Gigi Becali şi s-a contrat pe teren cu Gică Hagi. El este noul antrenor secund de la Rapid

L-a dat în judecată pe Gigi Becali şi s-a contrat pe teren cu Gică Hagi. El este noul antrenor secund de la Rapid

Rapid

Comentarii

Yüksel Yeşilova, un personaj cunoscut în fotbalul românesc a devenit noul antrenor secund al Rapidului.

"Yüksel Yesilova este noul antrenor secund al Rapidului, acesta urmând a-l înlocui pe Nicolae Grigore, cel care s-a despărţit de clubul nostru în aceasta vară. Născut la Adana, Yüksel Yesilova (47 de ani) a mai lucrat în carieră pentru Petrolul Ploieşti, Astra Giurgiu, Tepecikspor, Bregalnica Stip, FC Voluntari, Mordavia Saransk, Kuban Krasnodar, Dinamo, Mersin, Ceahlăul Piatra Neamţ, Tarsus Idman, Giresunspor, Steaua, U Cluj, Kahramanmaraşspor, Poli Timişoara, Yeşilyurt, Sportul Studenţesc şi Yurdumspor Koln. Yüksel a mai lucrat cu Daniel Pancu la FC Voluntari, în sezonul 2015/2016 şi este deja în cantonamentul de la Cheile Grădiştei", se arată într-un comunicat oficial postat pe site-ul clubului Rapid.

Aproape că s-a bătut cu Gică Hagi

Gheorghe Hagi şi Yuksel Yesilova au avut un conflict pe finalul partidei dintre Viitorul şi Astra Giurgiu, iar ambii au fost trimişi în tribune. Yesilova a fost atunci scos de pe teren cu ajutorul forţelor de ordine.

"E dureros că vine unul care-şi permite să-i zică ceva lui Hagi. El îi mai înjură şi pe arbitri în România, dar ei îl respectă, nu-i spun nimic. Şi vine ăsta, Yesilova, Victimova, şi îi spui lui Hagi hoţule, nici n-ai voie să apari in fata lui! E dureros ce se întâmplă. Un preparator fizic sau ce e el... Director! La el în ţară nu ar fi făcut aşa ceva. M-a dat şi pe mine în judecată pentru discriminare", a comentat la ProX George Becali, finul lui Gheorghe Hagi.

L-a dat în judecată pe Becali: ”M-a dat afară pentru că eram singurul musulman din echipă”

Yuksel Yesilova a lucrat la mai multe cluburi din România, printre care Poli Timişoara, Sportul Studenţesc, U Cluj, Astra, Dinamo sau Petrolul. În 2008, la începutul sezonului, a fost de acord să meargă la FCSB, unde a fost dorit de Dorinel Munteanu - unul dintre antrenorii de care este foarte apropiat.

”Pe când lucram la U Cluj, am fost ofertat de Steaua, am acceptat şi m-am dus acolo. La început, totul a fost OK, dar apoi nu ştiu de ce, domnul Becali a avut o mică problemă cu mine, cu religia mea şi m-a dat afară pentru că eram singurul musulman din echipă. Am aflat de la televizor, nu mi-a spus în faţă. Eram în vacanţă, în Germania şi Gigi a spus la televizor despre religia mea, că este una urâtă, lucruri de genul ăsta. A trecut, a rămas în urmă, pentru că a trecut mult timp. Nu mai vreau să privesc în trecut. Acum sunt antrenor la Astra şi, pentru mine, este important să reuşesc să am rezultate bune la Astra. Pentru mine este important ca echipa mea să câştige, nu contează că împotriva Stelei. Dar faptul că jucăm în ultimul meci contra Stelei... Poate voi reuşi să îmi iau revanşa. Am trecut peste tot şi privesc numai în viitor”, a declarat Yesilova într-un interviu pentru Telekom Sport.
 

Afla mai multe despre: yuksel yesilova 

viewscnt
Articole similare