Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

L-a "furat" pe Puljic, iar acum râde de FCSB şi de Gnohere: "De când e el acolo, am văzut ce performanţe au făcut"

L-a "furat" pe Puljic, iar acum râde de FCSB şi de Gnohere: "De când e el acolo, am văzut ce performanţe au făcut"
Comentarii

Dorit în această vară de FCSB, fostul jucător al lui Dinamo, Ante Puljic, a semnat cu echipa pregătită de Mircea Rednic, Al Faisaly, din Arabia Saudită.

"N-am avut nicio problemă că nu vine. Mi-a spus că vine şi ştiam că e om de cuvânt. Nu uită că l-am ajutat în momentele grele. El venea după o accidentare foarte grea, cu ligamente la genunchi şi nu prea juca în Belgia. Aşa că l-am luat la Dinamo.

Pot spune că i l-am furat Stelei. Chiar mă bucur acum. Că tot mă contestau chiar şi cei din galeria dinamoviştilor, marii ultraşi din Tei. Eu n-am influenţat jucătorii niciodată. A fost dorinţa lor. N-am nicio treabă, nici eu, nici fata mea. Puljic a zis că nu vrea la Steaua, a zis că vrea la mine. Bizonul a zis că vrea la Steaua, că vrea performanţă. De când e el acolo, am văzut ce performanţă au făcut. Au luat vreo două campionate şi nu ştiu câte alte cupe" , a declarat antrenorul lui Al Faisaly, Mircea Rednic.

Puljic a mai fost dorit de Becali şi după plecarea de la Dinamo, în 2016, dar cele două părţi nu s-au înţeles la detaliile financiare. Ante Puljic a evoluat 28 de meciuri pentru Dinamo în sezonul 2015/2016, fiind împrumutat atunci de la Gent. Acum era liber de contract după despărţirea de ruşii de la Tom Tomsk.

Afla mai multe despre: dinamopuljicmircea rednical faisalyarabia saudita 

viewscnt
Articole similare