Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

L-a luat pe Olaru, dar pregăteşte un nou tun. Gigi Becali doar ce a trimis o ofertă pentru un jucător din naţionala României, care evoluează în străinătate

L-a luat pe Olaru, dar pregăteşte un nou tun. Gigi Becali doar ce a trimis o ofertă pentru un jucător din naţionala României, care evoluează în străinătate

Superliga

Comentarii

Gigi Becali l-a transferat pe Darius Olaru, dar nu se opreşte aici. Patronul FCSB a făcut o ofertă pentru Andrei Ivan, jucător care a fost împrumutat de FK Krasnodar la Rapid Viena.

Luni, patronul FCSB a anunţat că a transferat încă un jucător. Este vorba despre Darius Olaru, un mijlocaş ofensiv de 21 de ani pentru care Gaz Metan a primit 700.000 de euro. Olaru va fi lăsat însă la Mediaş cel puţin până în iarnă, mai ales că îi are concurenţi pe postul său pe Dennis Man, Moruţan, Florinel Coman sau Florin Tănase.

Curios, dar Gigi Becali vrea să transfere încă un jucător cu profil ofensiv. Patronul FCSB a trimis la FK Krasnodar o ofertă de 750.000 de euro pentru Andrei Ivan şi nu este exclus să mărească propunerea, dacă ruşii nu vor fi de acord cu ea. Ivan a fost împrumutat la Rapid Viena în ultimul sezon, însă n-a convins şi austriecii n-au activat clauza pentru un transfer definitiv.

În iarnă, Gigi Becali a vrut din nou să-l ia pe Andrei Ivan, a oferit atunci 1,5 milioane de euro, însă internaţionalul român a preferat să continue la Austria Viena, în speranţa că va reuşi să prindă un transfer definitiv.

În vârstă de 22 de ani, Andrei Ivan joacă pe banda stângă, însă poate evolua şi ca atacant sau mijlocaş dreapta. Însă FCSB îi mai are pe acele posturi pe Dennis Man, Florinel Coman, Florin Tănase, Olimpiu Moruţan, Ioan Hora, Harlem Gnogere şi - din iarnă - pe Darius Olaru.

Afla mai multe despre: andrei ivangigi becali 

viewscnt
Articole similare