Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

L-a ratat pe Haaland, dar e foarte aproape să dea o altă lovitură. Câteva formalităţi o mai despart pe Juventus de primul transfer al anului

L-a ratat pe Haaland, dar e foarte aproape să dea o altă lovitură. Câteva formalităţi o mai despart pe Juventus de primul transfer al anului

Juventus

Comentarii

Dejan Kulusevski este foarte aproape să semneze cu Juventus Torino. Campioana Italiei a oferit 35 de milioane de euro, plus alte bonusuri în valoare de 10 milioane de euro, pentru mijlocaşul suedez în vârstă de 19 ani care evoluează în prezent la Parma.

Banii vor ajunge însă la Atalanta, clubul de care aparţine Kulusevski, el jucând sub formă de împrumut în acest sezon pentru Parma. Conform presei din Italia, echipa din Bergamo ar fi acceptat oferta lui Juventus, suedezul urmând să facă vizita medicală săptămâna aceasta. 

„Bătrâna Doamnă” s-a înţeles şi cu fotbalistul în privinţa contractului. Kulusevski va semna pe cinci ani cu Juve, perioadă în care va primi un salariu total de 12,5 milioane de euro.

Suedezul nu va împărţi însă de acum vestiarul cu Ronaldo. Kulusevski va continua să joace sub formă de împrumut la Parma până la finalul sezonului 2019-2020.

Juventus a câştigat astfel cursa cu rivala Inter, care şi ea l-a dorit pe tânărul mijlocaş.

În acest sezon de Serie A, Dejan Kulusevski a jucat în 17 meciuri şi a înscris patru goluri pentru Parma. 

  • 25 de milioane de euro este cota de transfer a lui Dejan Kulusevski pe site-ul de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: kulusevskijuventus 

viewscnt
Articole similare