Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

L-a refuzat pe Becali, dar a răspuns la primul telefon primit de la Contra. Lovitură dură primită în orgoliu de patronul FCSB. Fanii lui Dinamo sunt încântaţi

L-a refuzat pe Becali, dar a răspuns la primul telefon primit de la Contra. Lovitură dură primită în orgoliu de patronul FCSB. Fanii lui Dinamo sunt încântaţi

Superliga

Comentarii

L-a refuzat pe Gigi Becali când a vrut să-l transfere la FCSB, dar a răspuns imediat la telefonul primit de la Cosmin Contra. Adam Nemec a revenit la Dinamo şi spune că principalul argument a fost prezenţa lui Cosmin Contra pe banca echipei din Ştefan cel Mare.

Adam Nemec a ajuns prima dată la Dinamo în vara lui 2016, însă în vara lui 2018 şi-a terminat contractul şi a vrut să încerce o nouă aventură. Gigi Becali a încercat să profite atunci şi a vrut să-l transfere la FCSB, dar Adam Nemec a refuzat, pe motiv că nu vrea să mai joace în România. Acum, a răspuns imediat la telefonul primit de la Cosmin Contra. 

L-a refuzat pe Gigi Becali, dar telefonul lui Contra l-a convins imediat

Atacantul în vârstă de 35 de ani a povestit într-un interviu pentru sport.sk modul în care a decurs revenirea la Dinamo. Adam Nemec susţine că a primit un telefon de la Cosmin Contra şi noul antrenor al lui Dinamo i-a explicat care este situaţia actuală a clubului, cu noii investitori şi i-a transmis că are nevoie de un jucător cu experienţa lui. Nemec spune că a acceptat imediat, mai ales că în prima aventură la Dinamo a avut succes alături de antrenorul român:
”În primul rând, am primit un telefon de la Cosmin Contra, cel care m-a adus data trecută la club. Sub conducerea lui am trăit un an foarte un, am terminat pe locul 3, la o distanţă foarte mică de campioană. M-a sunat şi mi-a spus că se întoarce la Dinamo şi că un investitor spaniol vine la club, pregătind un proiect serios. Mi-a spus că este în căutarea unor jucători cu experienţă şi apoi m-a întrebat dacă aş fi interesat şi dacă aş fi dispus să merg cu el. Aşa a început totul...”, a povestit Adam Nemec pentru sport.sk.

Cum l-a refuzat Adam Nemec pe Gigi Becali

Interesant este că, în vara lui 2018, Adam Nemec nu s-a mai arătat interesat de campionatul României. Atunci, Gigi Becali a încercat să-l transfere la FCSB şi i-a făcut o ofertă extrem de bună pentru campionatul din România: salariu lunar de 25.000 de euro, plus 200.000 de euro la semnătură. Adam Nemec l-a refuzat atunci pe Gigi Becali şi i-a transmis că vrea să se transfere în străinătate:
”Am pe masă o ofertă de la Steaua, dar nu ar fi prioritatea mea să merg acolo! Obiectivul meu este să merg în altă parte, aşa că nu iau deloc în considerare să merg la Steaua!”, spunea Adam Nemec în vara lui 2018. 
Până la urmă, fostul internaţional slovac a semnat cu ciprioţii de la Pafos FC, de care s-a despărţit în această vară. Telefonul primit de la Cosmin Contra l-a făcut să revină însă în România: ”Am mai avut două oferte pe care am decis să nu le accept din anumite motive, deşi eram relativ aproape de un acord. În cele din urmă, totul a fost decis printr-un telefon primit de la antrenorul Contra, la care cu siguranţă nu mă aşteptam”, a mai spus Nemec. 
 

Afla mai multe despre: adam nemec 

viewscnt
Articole similare