Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

L-a refuzat pe Becali şi dă lovitura carierei! Transferul momentului din Liga 1: "Un salariu mare, mare!"

L-a refuzat pe Becali şi dă lovitura carierei! Transferul momentului din Liga 1: "Un salariu mare, mare!"

FC Botoșani

Comentarii

Hervin Ongenda este aproape de a pleca de la FC Botoşani, după ce a intrat în ultimele şase luni de contract.

Crescut de PSG, Hervin Ongenda este unul dintre cei mai interesanţi străini trecuţi prin România în ultimii ani.

Adus de FC Botoşani în 2018, de la Real Murcia, francezul a fost un ”instant hit” în Liga 1, astfel că Iftime a putut să îl vândă pentru jumătate de milion de euro la un an şi jumătate după venirea sa.

Cheivo a fost echipa care l-a achiziţionat pe Ongenda, însă francezul nu s-a putut impune în Italia şi s-a întros la Botoşani după doar opt luni.

După ce a făcut deja un profit de jumătate de milion de euro pe fotbalist şi l-a şi recuperat, Iftime este aproape de o nouă lovitură.

Ajuns în ultimele şase luni de contract, Ongenda ar putea pleca pe gratis în vară, însă Botoşani ar putea să mai încaseze nişte bani dacă francezul e vândut acum.

Hervin Ongenda, lovitura carierei

Iar o echipă din Arabia Saudită este foarte interesată de mijlocaşul ofensiv, oferindu-i un salariu fabulos pentru a pleca în liga saudită.

Marius Croitoru a dezvăluit că Botoşani a acceptat oferta şi că este acum la latitudinea jucătorului dacă doreşte sau nu să plece în Arabia Saudită.

Scopul nostru este să avem rezultate, să avem rezultate bune, să ne putem vinde jucătorii la un preţ care să ne ajute pe noi ca club să ne dezvoltăm.

În rest, nu ne interesează cine câştigă campionatul, nu ne interesează cine intră în play-off, doar nouă să ne fie bine.

(n.r. vinde Botoşani în aceast iarnă) Vinde Bototşani în această iarnă! Dacă vor exista oferte... (n.r. pleacă Ongenda?) Are o ofertă clară, rămâne de văzut dacă şi el vrea acest lucru.

E un salariu mare, mare! Rămâne doar ca el să accepte să se ducă în ţara respectivă. (n.r. în România?) Nu, nu, în Arabia Saudită. Dar e numai alegerea lui”, a declarat Marius Croitoru, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: hervin ongenda 

viewscnt
Articole similare