Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

L-a refuzat pe Becali şi se umple de bani! Fotbalistul din Liga 1, lovitura carierei! | EXCLUSIV

L-a refuzat pe Becali şi se umple de bani! Fotbalistul din Liga 1, lovitura carierei! | EXCLUSIVgalerie foto

Superliga

Comentarii

Unul dintre cei mai buni fotbalişti din Liga 1, Hervin Ongenda (26 de ani) e la un pas de lovitura carierei din punct de vedere financiar. Ongenda, jucătorul care l-a refuzat pe Gigi Becali, are ofertă din Arabia Saudită şi e foarte posibil să plece de la FC Botoşani încă din iarnă.

L-a refuzat pe Becali şi se umple de bani! Fotbalistul din Liga 1, lovitura carierei! | EXCLUSIV

Invitat la Telekom Sport, Marius Crotioru a dezvăluit că Hervin Ongenda, fotbalist care l-a refuzat pe Gigi Becali în momentul când a fost dorit la FCSB, are pe masă o ofertă tentantă din Arabia Saudită şi e foarte posibil să plece de la FC Botoşani încă de acum din iarnă, chiar dacă a intrat în ultimele şase luni de contract.

Hervin Ongenda e unul dintre cei mai buni fotbalişti din Liga 1, cu gleznă fină, care a crescut la PSG. Prestaţiile sale, avantajate şi de stilul ofensiv imprimat de Marius Croitoru celor de la FC Botoşani, au atras atenţia unei echipe din Golf. Antrenorul n-a dezvăluit de la ce echipă e oferta pentru Ondenga, dar cel mai probabil e vorba despre un contract foarte bănos.

"Ongenda are ofertă din Arabia Saudită, e posibil să plece acolo acum în iarnă, intră în ultimele 6 luni de contract cu Botoşani", a spus Marius Crotioru, la Telekom Sport.

  • 3 goluri şi 4 pase de gol are Hervin Ongenda în cont la FC Botoşani, în 20 de meciuri din toate competiţiile acestui sezon
  • 900.000 de euro este cota de piaţă a lui Hervin Ongenda în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Hervin Ongenda l-a refuzat pe Gigi Becali şi transferul la FCSB: "Cea mai bună ofertă din România"

Crescut la PSG, Hervin Ongenda a ajuns la FC Botoşani în vara lui 2018, iar de atunci a impresionat. Botoşaniul l-a mai cedat la Chievo, în Serie B, dar în cele din urmă s-a întors în România. Pe vremeea când era antrenor la FCSB, Edi Iordănescu a insistat şi i l-a cerut pe Hervin Ongenda lui Gigi Becali, însă jucătorul a refuzat.

Marius Croitoru a explicat că a discutat personal cu Gigi Becali pentru transferul lui Ongenda. Patronul FCSB i-a făcut una dintre cele mai bune oferte care se poate face în România, dar Hervin Ongenda a refuzat transferul: "A fost o discuţie, am vorbit personal cu Gigi Becali, consider că i-a făcut o ofertă nu de bun simţ, spre cea mai bună care se putea oferi în România. Din păcate, el a hotărât să rămână la Botoşani, i-am respectat dorinţa, nu putem să împingem un fotbalist. Credeam că poate să se ducă şi clubul să câştige, i-am dat posibilţiatea să-şi hotărască viitorul singur", a dezăluit Croitoru, la Telekom Sport,

Afla mai multe despre: hervin ongenda oferta arabia sauditaoferta hervin ongendahervin ongenda gigi becaligigi becali hervin ongendahervin ongenda transfer arabia saudita 

viewscnt
Articole similare