Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

L-a refuzat pe Diego Simeone, dar e gata să semneze cu Barcelona! Lovitura pe care o pot da catalanii după reluarea campionatului

L-a refuzat pe Diego Simeone, dar e gata să semneze cu Barcelona! Lovitura pe care o pot da catalanii după reluarea campionatului

Transferuri

Comentarii

FC Barcelona este foarte interesată de transferul mijocaşului brazilian, Bruno Guimaraes, de la Olympique Lyon.

Pe numele său complet Bruno Guimaraes Rodriguez Moura, tânărul fotbalist brazilian de la Olympique Lyon se anunţă deja un pariu câştigător pentru formaţia franceză.

Bruno Guimaraes ar putea ajunge la Barcelona. Ce sumă cere Oympique Lyon pentru el


Mijlocaşul defensiv a fost adus în această iarnă de la Atletico Paranaense, după ce Lyon a plătit 20 de milioane de euro pentru transferul său.

El a fost foarte aproape de un transfer la Atletico Madrid, dar fotbalistul a preferat să se transfere în Franţa, un campionat pe care îl considera la acea vreme mai aproape de nivelul său.

Doar că Bruno a impresionat în această perioadă petrecută în Ligue 1, iar acum, FC Barcelona îi bate la uşă. Fotbalistul este dispus să mearga la echipa la care mai joacă Messi, Suarez sau Pique, dar cele două cluburi trebuie să ajungă la un acord, scrie presa catalană.

Brazilianul este cotat la 22 de milioane de euro, dar Lyon cere o sumă de două ori mai mare pentru el. Presa apropiată de clubul blaugrana, nu exclude posibilitatea ca Barca să includă un jucător în tranzacţie.

Afla mai multe despre: bruno guimaraesbarcelona 

viewscnt
Articole similare