Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

L-a refuzat pe Gigi Becali în 2010. Acum ar putea ajunge pe banca FCSB: ”Sunt un antrenor profesionist, nu exclud nici o variantă”

L-a refuzat pe Gigi Becali în 2010. Acum ar putea ajunge pe banca FCSB: ”Sunt un antrenor profesionist, nu exclud nici o variantă”

FCSB

Comentarii

În 2010, Ionuţ Badea a fost contactat de Gigi Becali pentru a prelua (pe atunci) Steaua Bucureşti. Numele său apare din nou acum, pe o lista lungă de antrenori pe care Becali îi vizează să preia FCSB.

Fost secund al naţionalei în perioadele Iordănescu şi Daum, Ionuţ Badea a fost mereu un antrenor pe placul patronului de la FCSB. Badea a recunoscut de altfel pentru Gazetă că Becali l-a dorit în 2010 ca antrenor pe vremea când el antrena Internaţional Curtea de Argeş: ”Înainte cu 4 etape să se termine campionatul am fost sunat, dar nu aveam voie să vorbesc cu vreun preşedinte înainte de a se termina campionatul” mărturisea Badea.

Se pare că numele său figurează şi acum pe o listă mai lungă de antrenori care pot prelua FCSB, o listă care mai nou, îl are în fruntea ei pe Cristiano Bergodi, viitorul adversar al echipei roş-albastre în campionat.

Contactat de Telekom Sport, Badea a mărturisit: ”Sunt un antrenor profesionist şi în această calitate nu exclud nici o variantă”. Badea a lucrat la echipa naţională a României cu Anghel Iordănescu şi Christoph Daum, iar ca antrenor principal le-a mai pregătit pe Internaţional Piteşi, FC Argeş, Pandurii, U Cluj, FC Braşov, Oţelul Galaţi şi, cel mai recent, Concordia Chiajna.

Ilie Poenaru e dispus să vină acum la FCSB: "Trebuie să am o discuţie cu domnul Becali"

Patronul celor de la FCSB Bucureşti, Gigi Becali, a fost refuzat în mai mult rânduri de tehnicieni importanţi din fotbalul românesc, chiar în plin sezon competiţional. Cu toate acestea, se pare că nu a privit cu atenţie în Liga l. Există un antrenor care ar fi dispusă să preia pe FCSB Bucureşti, dacă părţile se vor înţelege. Nu are o carte de vizită beton, însă Ilie Poenaru, antrenorul celor de la Academica Clinceni, este dispus să experimenteze o strânsă colaborare cu Gigi Becali.

„În primul rând, eu sunt sub contract cu Academica Clinceni, aşa că trebuie să discut şi cu cei de la club. Vom vedea dacă sunt de acord, dacă îmi vor da voie să plec. Apoi, eu trebuie să am o discuţie cu domnul Becali. Dacă ne înţelegem? Nu ştim", a declarat Ilie Poenaru, după victoria cu Chindia Târgovişte, scor 3-1.

Andronache ar vrea să rămână principal

Legat de posibilitatea de a continua pe banca tehnică a echipei lui George Becali, Vergil Andronache, actualul antrenor intermiar al FCSB s-a pronunţat sâmbătă într-o conferinţă de presă: ”Vrem să ne facem treaba cât putem de bine, atât cât ne pricepem noi de bine, şi eu şi staff-ul meu. Sunt aici să asigur continuitatea şi nimic mai mult. Mai departe tot ce se va întâmpla depinde de decizia clubului. Problema noastră sunt accidentările. Cantitativ stăm bine, dar vedeţi că infirmieria este destul de plină” a subliniat tehnicianul care conduce sub formă de interimat FCSB.

Afla mai multe despre: gigi becaliionuţ badeailie poenarufcsb 

viewscnt
Articole similare