Experiențe împreună.
You are here:

L-a scos din minţi pe Becali şi a plecat de la FCSB: "Gata! La revedere!". Situaţia incredibilă în care a ajuns fotbalistul de naţională

L-a scos din minţi pe Becali şi a plecat de la FCSB: "Gata! La revedere!". Situaţia incredibilă în care a ajuns fotbalistul de naţionalăgalerie foto

Fotbal

Comentarii

A sosit la FCSB din postura jucătorului de echipă naţională, cotat la 1.3 milioane de euro, după ce l-a convins pe Gigi Becali să achite 50.000 de euro pentru a se realiza împrumutul. La un an distanţă, fundaşul bulgar Bozhidar Chorbadzhiyski a rămas liber de contract.

În vara lui 2019, Gigi Becali avea mare nevoie de un fundaş central, ieftin şi bun, aşa cum îi place finanţatorului de la FCSB. Aşa că şi-a îndreptat atenţia mai la sud, spre Bulgaria, unde l-a găsit pe Bozhidar Chorbadzhiskyi, un fundaş central de 24 de ani, cu opt meciuri în naţionala de seniori a Bulgariei, cotat la momentul respectiv la 1,3 milioane de euro, de la ŢSKA Sofia.

Clubul bulgar acceptă să îl lase pe jucător împrumut în România în schimbul a 50.000 de euro, dar şi o clauză de transfer defintiv dacă acesta ar fi confirmat, de 450.000 de euro. Nu avea să se întâmple acest lucru, iar după şase luni, Gigi Becali i-a făcut bagajele şi l-a trimis înapoi la Sofia. N-a apucat să joace decât 345 de minute pentru FCSB, în care a încasat două cartonaşe roşii. Destul cât să simtă gustul criticilor lui Becali şi să fie tras pe "linie moartă".

Nu se mai schimbă nimic. Bozhidar Chorbadzhiyski nu mai rămâne la FCSB, nu mai am nevoie de el! Va pleca în iarnă. La revedere”, a declarat Gigi Becali, iarna trecută.

Gigi Becali l-a dat afară de la FCSB: "Nu mai avem nevoie de el. La revedere!". Situaţia incredibilă în care a ajuns fotbalistul de naţională

Luni, în ultima zi a perioadei de transferuri, fundaşul Bozhidar Chorbardzhiyski şi-a reziliat contractul cu formaţia bulgară ŢSKA Sofia, după 10 ani de zile. Anunţul a fost făcut public pe conturile sociale ale echipei de peste Dunăre.

"Mulţumim lui Chorbadzhiyski pentru dăruire, entuziasm şi atitudine profesională, demonstrate pe parcursul şederii la ŢSKA Sofia. Îi urăm sănătate, noroc şi multe succese personale şi profesionale în viitor", a transmis clubul bulgar.

În trecut, fundaşul bulgar a fost monitorizat de formaţia engleză Middlesbrough, dar şi de ruşii de la FC Ufa. Cei din urmă au fost foarte aproape să-l transfere, încă de pe vremea când fotbalistul era împrumutat la FCSB, însă mutarea nu s-a mai realizat.

Recent, la FC Ufa s-a transferat fundaşul român Ionuţ Nedelcearu, în Grecia la AEK Atena, iar acest lucru poate reprezenta un avantaj pentru bulgar, în cazul unei noi posibilităţi de a ajunge în Rusia.

viewscnt
Articole similare
De ce nu a ajuns Mircea Lucescu la nationala? Informatii de culise. Cine nu l-a dorit