Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

L-a vrut Real Madrid, dar a ajuns în România: "A fost picătura care a umplut paharul!" Cel mai tare transfer care nu s-a mai făcut

L-a vrut Real Madrid, dar a ajuns în România: "A fost picătura care a umplut paharul!" Cel mai tare transfer care nu s-a mai făcutgalerie foto

Superliga

Comentarii

Luis Miguel Rodríguez este un nume care nu le spune foarte multe microbiştilor din România, însă lucrurile ar fi putut sta total altfel dacă negocierile purtate de atacantul argentinian cu U Cluj în 2011 s-ar fi concretizat.

În vârstă acum de 33 de ani, Luis Rodriguez rememorează pentru presa din ţara natală seria de evenimente care l-au făcut să renunţe la o carieră în Europa şi să joace pentru echipa unde s-a lansat în fotbalul mare, Atletico Tucuman.

106 goluri în 261 de meciuri a reuşit Luis Miguel Rodriguez pentru Atletico Tucuman, formaţie pentru care a jucat în mai multe rânduri (2003-2006, 2007-2010 şi din 2011 până în prezent) şi unde a ajuns căpitan.

Rodriguez, care în 2009 a fost convocat în naţionala Argentinei a vorbit pentru publicaţia La Gaceta despre trecutul său şi despre modul în care a ratat un transfer la Real Madrid când avea doar 18 ani, convins fiind de agentul său că va semna până la urmă cu Inter Milano.



În 2011, atacantul era la un pas de Universitatea Cluj, însă mutarea a picat şi de atunci jucătorul a renunţat la ideea de a mai face carieră în Europa.

Ratarea mutării în România a fost "picătura care a umplut paharul", spune Rodriguez.

"În 2003 am jucat la un turneu de juniori în Insulele canare. Am fost eliminaţi de Barcelona, dar am fost desemnat cel mai bun jucător al turneului! Apoi, echipa de tineret a Mexicului a jucat un amical împotriva lui Real Madrid şi m-au invitat să joc şi eu. Am jucat atât de bine încât Real a devenit interesattă de mine. Dar Ismail (n.r. agentul său de atunci) mi-a spus să nu semnez pentru că avea o înţelegere cu Inter... Care până la urmă a picat. Apoi a venit o ofertă din România şi a fost picătura care a umplut paharuL! Şi când te gândeşti că m-a vrut Real Madrid", a povestit atacantul.

În urmă cu şapte ani, Rodriguez era în probe la U Cluj, iar finanţatorul de atunci al ardelenilor anunţa că atacantul nu a impresionat şi "a fost trimis acasă".

Atacantul s-a întors în Argentina, iar acum echipa sa ocupă locul 2 în prima ligă, după primele 5 etape ale sezonului.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: luis rodriguezpulgatransferu clujliga 1 

viewscnt
Articole similare