Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„L-am chemat la mine acasă”. Care a fost momentul în care şi-a dat seama Iuliu Mureşan că Mario Camora nu va mai pleca din România

„L-am chemat la mine acasă”. Care a fost momentul în care şi-a dat seama Iuliu Mureşan că Mario Camora nu va mai pleca din România

Echipa națională

Comentarii

Mario Camora (34 de ani) a devenit, anul trecut, cetăţean român cu acte, şi Mirel Rădoi se bazează la fiecare convocare pe serviciile lui.

Portughezul a sosit în România în iulie 2011 şi mai are contract cu campioana până în iunie 2022. Camora s-a acomodat extrem de repede la Cluj şi s-a stabilit definitiv în Ardeal. Fostul preşedinte a lui CFR Cluj, Iuliu Mureşan are doar cuvinte de laudă la adresa fundaşului şi povesteşte cum şi-a dat seama că portughezul va rămâne definitiv în România.

România U21 - Olanda U21 LIVE TEXT, miercuri, de la ora 22:00, pe telekomsport.ro. Tricolorii lui Adrian Mutu debutează la EURO 2021

„Atunci cand l-am adus nu mă aşteptam că va ajunge aşa şi că va devenii „român” cu acte în regulă. Dar după am început să îl cunosc foarte bine, am avut obiceiul când eram la CFR Cluj să chem echipa la mine acasă, să fie atmosferă bună sau când erau probleme chiar să rezolvăm şi acolo mi-am dat seamă cât de mult Camora s-a acomodat în România, el era de mult timp român, în acţiune, gândire etc. Acolo mi-am dat seama.. Deci mă aşteptam la acest pas la naţională. Când eram eu preşedinte s-a vorbit prima data, îmi aduc aminte. Mă bucur pentru Mario, este un băiat extraordinar. E un pas important pentru el şi pentru CFR”, a mărturisit Iuliu Mureşan.

  • 1,1 milioane de euro este cota de piaţă actuală a lui Camora, potrivit publicaţiei de specialitate Transfermarkt.

Cu CFR Cluj, Camora a câştigat 4 titluri de campion al României, o Cupă a României şi o Supercupă a României.

Iuliu Mureşan ţine cu CFR în lupta la titlu

Iuliu Mureşan a scris, ani buni, istorie cu CFR Cluj, echipa lui de suflet. Sezonul acesta, însă nu-i vede pe clujeni favoriţi în lupta la titlu. „Din suflet îmi doresc ca CFR-ul să ia şi anul acesta campionatul. Dar eu cred că anul acesta e mai aproape FCSB, aşa simt eu, are o mică şansă în plus, mă doare să spun asta..”, a conchis fostul preşedinte al CFR-ului.

CFR Cluj este pe locul 2 în clasamentul din Liga I, cu 60 de puncte. Rivala FCSB este liderul clasamentului cu 63 de puncte.

Afla mai multe despre: mario camoraiuliu muresancfr clujechipa nationala 

viewscnt
Articole similare