Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Mititelu şi-a găsit antrenor. FC U Craiova, ofertă total surprinzătoare: "Îţi garantează un progres al echipei"

BREAKING | Mititelu şi-a găsit antrenor. FC U Craiova, ofertă total surprinzătoare: "Îţi garantează un progres al echipei"

Superliga

Comentarii

Dorinel Munteanu (55 de ani) ar fi putut să o părăsească pe Oţelul Galaţi în acest sezon. Antrenorul moldovenilor a fost ofertat de un alt club din Superligă.

Echipa care a fost la un pas să pună mâna pe antrenorul Oţelului Galaţi

Dorinel Munteanu a fost în vizorul celor de la FCU Craiova pentru a ocupa funcţia de antrenor principal.

Dezvăluirea îi aparţine preşedintelui clubului din Bănie, Marcel Puşcaş, care a explicat că tehnicianul Oţelului s-a aflat pe o listă lungă de antrenori reputaţi, dar nu s-a ajuns, în cele din urmă, la niciun consens.

În cele din urmă, conducerea celor de la FCU Craiova a apelat la varianta Paul Răducan pentru a ocupa funcţia de antrenor principal, deoarece este posesor de Licenţă Pro, după refuzul lui Dorinel Munteanu.

”L-am ofertat pe Dorinel Munteanu, l-am ofertat pe Şumudică şi aţi văzut ce s-a întâmplat. Pe cine să mai ofertezi? Sunt până în zece antrenori în România, care, în ultimii 13-15 ani au câştigat campionate, adică poţi să spui că sunt certitudini, adică îţi garantează un progres al echipei.

Aceştia sunt Dorinel Munteanu, Dan Petrescu, Reghecampf, Gâlcă, Gică Hagi, poate pe lângă ei să mai fie Bergodi, Ciobotariu, Isăilă.

Doi dintre ei au fost ofertati, inclusiv Reghecampf, în urmă cu ceva vreme. Dar fiecare au avut alte opţiuni, fie în străinătate pe bani mult mai mulţi, fie erau angrenaţi în conducerea unor altor echipe.

Sigur că trebuie antrenor cu licenţă, dar chiar avem o problemă cu antrenorii în România. Cu Săndoi patronul a avut o discuţie, dar nu s-au înţeles”, a declarat Marcel Puşcaş, conform PlaySport.

Dorinel Munteanu este cel care a reuşit să o promoveze pe Oţelul Galaţi în sezoane succesive din Liga 3 până în Superligă.

Iar în actuala stagiune, după un început mai dificil, gălăţenii au obţinut două victorii consecutive şi ocupă locul 8, cu 14 puncte după 11 etape scurse din campionat.

Primul succes a fost chiar în Bănie, contra Craiovei lui Mititelu, Oţelul impunându-se cu scorul de 2-0.

Afla mai multe despre: dorinel munteanuotelul galatifcu craiova 

viewscnt
Articole similare