Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”L-am pregătit pentru ceea ce înseamnă FCSB”. A fost avertizat după transferul la liderul din Superligă: ”Asta îl va ajuta”

”L-am pregătit pentru ceea ce înseamnă FCSB”. A fost avertizat după transferul la liderul din Superligă: ”Asta îl va ajuta”

FCSB

Comentarii

FCSB a pus mâna pe Luis Phelipe (22 de ani) şi l-a transferat pentru a doua parte a sezonului. Iar brazilianul a fost sfătuit de cei de la Poli Iaşi cu ceea ce poate întâmpina la formaţia bucureşteană.

Luis Phelipe a lăsat-o pe Poli Iaşi pentru FCSB. Brazilianul a jucat doar o jumătate de sezon la formaţia din Copou.

Iar după plecarea acestuia, conducerea formaţiei moldovene a anunţat de unde îl va lua pe înlocuitorul acestuia.

”Am discutat cu Phelipe. L-am pregătit pentru ceea ce înseamnă FCSB”

Totodată, preşedintele celor de la Poli Iaşi, Cornel Şfaiţer, a mărturisit că a vorbit cu Luis Phelipe şi l-a avertizat cu tot ce se poate întâmpla la noua sa echipă, FCSB.

Oficialul ieşenilor a subliniat şi faptul că are încredere în tânărul brazilian că are tot ce îi trebuie să facă faţă presiunii la formaţia din Bucureşti.

”Am discutat cu Phelipe. L-am pregătit pentru ceea ce înseamnă FCSB. Să fie pregătit din toate punctele de vedere. Să se pregătească fizic şi psihic în vacanţă. La FCSB e o concurenţă mare, chiar dacă la ultimele jocuri şi ei au avut probleme de efectiv.

El are calitatea necesară să facă diferenţa într-o echipă bună cum e FCSB, dar asta depinde doar de el. E un băiat care comunică cu oricine, e plăcut vestiarului şi cred că asta îl va ajuta. E foarte important. Nu e uşor în capitală, dar vine şi el dintr-o ţară cu fotbal dezvoltat şi cred că se poate acomoda la FCSB.

Eu mi-aş dori mult pentru că de aia am şi ţinut să avem procente la el. Eu cred în el şi sper să-şi facă treaba bine la FCSB şi să meargă spre fotbalul mult mai mare. 

Se vede că FCSB a luat o opţiune serioasă în acest an la titlu. Tot timpul când am mizat pe o campioană am avut dreptate”, a declarat Şfaiţer, în cadrul unui meci de Old Boys organizat la Braşov.

Luis Phelipe a jucat la Poli Iaşi în prima jumătate a acestui sezon şi a bifat 20 de meciuri, în care a reuşit trei goluri şi trei pase decisive.

Afla mai multe despre: fcsbpoli iasiluis phelipecornel sfaiter 

viewscnt
Articole similare