Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„L-am văzut pentru prima dată speriat la interviu!” Adi Mutu, în pericol după un nou semi-eşec cu CFR Cluj? | EXCLUSIV

„L-am văzut pentru prima dată speriat la interviu!” Adi Mutu, în pericol după un nou semi-eşec cu CFR Cluj? | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a făcut un nou pas greşit în lupta la titlu, scor 1-1, cu Sepsi, în play-off-ul Superligii României.

„L-am văzut pentru prima dată speriat la interviu!” Antrenorul din Superligă, în pericol după un nou semi-eşec? | EXCLUSIV

CFR Cluj nu reuşeşte să se apropie prea mult de liderul FCSB, deşi a jucat deja două meciuri din play-off. Adi Mutu rămâne calm, susţinând că este în grafic pentru atingerea obiectivului. 

Cristi Pulhac însă are o altă părere. Fostul jucător crede că Mutu începe să-şi pună mari semne de întrebare legate de jocul echipei, unul care nu este constant.

„Eu l-am simţit cumva nervos şi temător pe Adi Mutu faţă de interviurile date până acum. Rezultatele echipei au pus presiune pe echipă. CFR trebuie să aibă un obiectiv. Dacă nu ia campionatul, atunci măcar Cupa României.

A jucat bine câteva minute CFR Cluj, dar nu a făcut niciodată un meci bun de la început până la final, iar asta cred că îi dă de gândit lui Adi Mutu”, a declarat Cristi Pulhac la Orange Sport.

”Avem VAR să-l ţinem în debara”. Bîrligea, direct la ţintă: ”Suntem CFR. Dacă eram altă echipă, ne dădeau două penalty-uri, nu unul”

La capătul meciului, Daniel Bîrligea a fost extrem de supărat că CFR nu a câştigat meciul şi a luat la ţintă arbitrajul.

”Cu siguranţă sunt supărat pe mine că nu am dat totul ca să-mi ajut echipa. Echipa a jucat bine, a dat totul. Câteodată nu este noroc. Trebuie să muncim mai mult şi să fim concentraţi în faţa porţii şi să aducem puncte, că de asta avem nevoie.

Joc avem, jucători avem, punctele lipsesc. Toată lumea s-a obişnuit ca CFR să câştige mereu, dar mai sunt ani în care echipa nu merge în direcţia potrivită.

Avem VAR să-l ţinem în debara. Nu înţeleg de ce nu s-a dus să se uite (n.r. George Găman). Mă atinge, e fault. Noi suntem CFR... dacă eram altă echipă, ne dădeau două penalty-uri, nu unul”, a declarat Bîrligea, după meci.

Afla mai multe despre: cfr clujadrian mutusuperliga 

viewscnt
Articole similare