Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„L-aş aduce la orice echipă care trage la titlu. Nu suflă nimeni în faţa lui” Antrenorul din Liga I care s-a făcut remarcat după actualul sezon din Liga I

„L-aş aduce la orice echipă care trage la titlu. Nu suflă nimeni în faţa lui” Antrenorul din Liga I care s-a făcut remarcat după actualul sezon din Liga I

Superliga

Comentarii

Sepsi Sf. Gheorghe a bătut-o pe teren propriu pe CFR Cluj, scor final 0-1.

În opinia specialiştilor, principalul responsabil pentru forma bună a covăsnenilor este chiar antrenorul Leo Grozavu. Tehnicianul s-a dovedit o alegere inspirată a conducerii clubului din Sf. Gheorghe. Acesta este ”arhitectul” prestaţilor lui Sepsi din actualul sezon.

Dumitru Dragomir, fostul conducător al Ligii 1, are doar cuvinte de laudă la adresa lui Grozavu. Dragomir îl vede pe Leo, în sezonul viitor, la o echipă care să lupte la titlu!
„Leo Grozavu e cel mai bun antrenor român la ora actuală, exceptându-i pe cei de afară. E clar! L-am criticat, dar îşi ţine echipa în mână, nu iese dintr-o idee tactică şi pune presiune pe echipă. Jucătorii lui fug în draci.

L-aş aduce la orice echipă care trage la titlu. Dacă aş fi orice echipă din România, prima dată la el m-aş duce! Are personalitate, acum se îmbracă frumos şi vine îngrijit la meciuri... Nu suflă nimeni în faţa lui!”, a adăugat Dragomir, în direct, la GSP Live.

Poli Timişoara, Petrolul Ploieşti, FC Botoşani, Gaz Metan Mediaş, Luceafărul Oradea, CSMS Iaşi, FC Baia Mare, Universitatea Cluj şi Armătura Zalău sunt echipele pe care le-a mai antrenat Grozavu.

Sepsi este pe locul 4 în clasamentul din Liga I, cu 36 de puncte.

Clasament play-off Liga 1:

1. CFR Cluj 45p
2. FCSB 44p
3. U Craiova 37p
4. Sepsi 36p
5. FC Botoşani 31p
6. Academica Clinceni

Afla mai multe despre: sepsileo grozavu 

viewscnt
Articole similare