Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"L-aş vedea la CFR pe Şumudică". Avertisment pentru următorul antrenor de la FCSB: "Gigi Becali crede că le ştie pe toate, că are licenţa PRO"

"L-aş vedea la CFR pe Şumudică". Avertisment pentru următorul antrenor de la FCSB: "Gigi Becali crede că le ştie pe toate, că are licenţa PRO"

FCSB

Comentarii

Fostul antrenor al Petrolului Ploieşti, Valeriu Răchită, a comentat trădarea care s-a pregătit în fotbalul românesc: Marius Şumudică la FCSB. Acesta nu a crezut că mutarea va avea loc şi a susţinut că l-ar fi văzut pe tehnician în locul lui Edi Iordănescu, la CFR Cluj.

Varianta Marius Şumudică la FCSB a picat

La nici 24 de ore de la primele informaţii despre venirea lui Marius Şumudică la FCSB, mutarea a picat. Gigi Becali şi antrenorul nu s-au înţeles în privinţa anumitor detalii. 

"E o ironie a sorţii ca Şumi să fie liber, Rapid să promoveze, stadionul să fie gata şi el să se ducă la FCSB, să joace pe la Giurgiu, pe la Piteşti, prin altă parte. FCSB e tentantă pentru un antrenor, mă refer la faptul că are posibilitatea să lucreze la cel mai înalt nivel, are tot ce îi trebuie la dispoziţie, din punct de vedere material.

Nu-l văd pe Şumi îmbrăcându-se în roş-albastru, îl văd în vişiniu. Mai repede l-aş vedea la CFR, dacă pleacă Edi Iordănescu, decât la FCSB. Eu îl sfătuiesc pe Şumi ca prieten, ca un coleg de generaţie, să nu se ducă, pentru că va avea dezamăgire, va fi la început lapte şi miere, va pierde un meci două şi apoi intervine stăpânul", a declarat Vivi Răchită la Look Sport LIVE. 

"Gigi Becali crede că le ştie pe toate, că are licenţa PRO"

Petrolistul şi-a expus părerea şi despre cum gestionează Gigi Becali situaţia la FCSB, echipă la care a recunoscut că se implică: "La FCSB ştim ce se întâmplă de foarte mulţi ani că nu decizi tu, tu decizi strategia, ciclul saptămânal, dar echipa şi schimbările se fac din altă parte. Dacă vrei să lucrezi într-un asemnea mod, te poţi duce pentru a câştiga un trofeu, pentru că poţi să câştigi un trofeu la condiţiile de acolo. Să-ţi treci în CV FCSB, pe care UEFA o consideră continuatoare Stelei.

Patronul Stelei (n.r. - Gigi Becali) crede că le ştie pe toate, că are licenţa PRO şi că nu-i mai trebuie altcineva decât cineva să-i facă ciclul săptămânal, să-i antrenze echipa şi să asculte de ordine", a mai spus Răchită.

Din ultimele informaţii, Nicolae Dică a fost ofertat de Gigi Becali, iar secundul naţionalei României încă se gândeşte la răspunsul pe care să-l ofere. 

Afla mai multe despre: rapidmarius sumudicavivi rachitafcsb 

viewscnt
Articole similare