Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

L-au convins pe Benzema! Contract până în 2024 şi salariu uriaş. Mutarea, iminentă

L-au convins pe Benzema! Contract până în 2024 şi salariu uriaş. Mutarea, iminentă

Real Madrid

Comentarii

Karim Benzema (33 de ani) e unul dintre cei mai importanţi fotbalişti de la Real Madrid şi şi-a demonstrat calitatea extraordinară mai ales după plecarea lui Cristiano Ronaldo, când a "cărat" în spate echipa de pe "Santiago Bernabeu". Atacantul francez va semna prelungirea contractului cu trupa blanco.

Karim Benzema semnează un nou contract cu Real Madrid, până în 2024

Real Madrid nu dispune de un buget care să-i permită să facă transferuri de răsunet, astfel că Florentino Perez a mişcat pe alt front. A început să reînnoiască înţelegerilor jucătorilor actuali. După Nacho, care a semnat până în 2023, a venit rândul lui Karim Benzema. Potrivit site-ului fichajes.net, Real Madrid îi va oferi un nou contract atacantului care a fost cu naţionala Franţei la Bucureşti pentru EURO 2020.

Sursa citată scrie că Benzema va semna o nouă înţelgere cu Real Madrid, valabilă până în 2024. Momentan atacantul e în văcanţă şi se reface după EURO 2020, iar pe 22 iulie se va întoarce la antrenamentele clubului blanco. Potrivit sursei citate, Karim Benzema va semna noua înţelegere după ce se va prezenta din nou la club.

Karim Benzema a fost, fără îndoială, starul lui Real Madrid în sezonul precedent. Fotbalistul din "Hexagon" a marcat 30 de goluri în toate competiţiile sezonului trecut, având în contul său şi nouă pase de gol, în 46 de partide. Deşi a ajuns la 33 de ani, s-a dovedit că este în continuare extrem de util, iar Realul nu vrea să-l piardă.

Legat de salariu, jurnaliştii spanioli n-au precizat dacă acesta va fi mărit sau va rămâne acelaşi. Cert este că Benzema încasează o remuneraţie anuală de nouă milioane de euro, unul dintre cele mai bune salarii din lot.

  • 25 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Karim Benzema în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com
  • 2009 este anul în care Benzema a fost transferat la Real Madrid, de la Olympique Lyon

Afla mai multe despre: karim benzemacontractreal madrid 

viewscnt
Articole similare