Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

L-au dat de gol pe Mircea Badea. Declaraţii surprinzătoare după bătaia luată de jurnalistul TV de la Tedi Motociclistul: "Mare noroc că n-a murit"

L-au dat de gol pe Mircea Badea. Declaraţii surprinzătoare după bătaia luată de jurnalistul TV de la Tedi Motociclistul: "Mare noroc că n-a murit"

Alte sporturi

Comentarii

Supranumită şi "Confruntarea Titanilor", bătălia dintre Mircea Badea şi Tedi Motociclistul n-ar fi trebuit să aibă loc, susţin oficialii Federaţiei de Arte Marţiale.

"Această luptă nu trebuia să aibă loc! Nici măcar o luptă demonstrativă nu a fost, că într-un asemenea meci nu încerci să îl faci KO pe adversar, ci să arăţi diverse tehnici. Lupta de stradă a fost mutată în ring! Iar Mircea Badea nu avea nicio şansă! El nu este sportiv antrenat! A riscat enorm. Putea să moară, după cum a lovit solul cu capul. A avut mare noroc că nu s-a ales cu o fractură cervicală. Aşa se întâmplă când se ocupă de astfel de meciuri tot felul de oameni care se dau profesionişti!" , a declarat Florentin Marinescu, preşedintele Federaţiei Române de Arte Marţiale.

În schimb, Amatto Zaharia, preşedintele Federaţiei de Kempo, susţine că lupta s-a desfăşurat în condiţii perfect normale: "Ei doi sunt practicanţi vechi şi sportivi legitimaţi în arte marţiale. Teodor este legitimat şi la noi, la Kempo, dar şi la Federaţia de Arte Marţiale şi la Federaţia de Arte Marţiale de Contact. Iar Mircea Badea e şi el legitimat, cel puţin la noi, încă dinainte de lupta lor din 2014. Lumea îl percepe pe Mircea doar ca pe un jurnalist, dar el este sportiv, practicant de arte marţiale de cel puţin 20 de ani. Din câte ştiu, se antrenează zilnic. Deci a fost o luptă între doi sportivi. Din ce am văzut, Mircea a fost copleşit de emoţii. Nici nu ştiu în ce stil s-au luptat, că s-a terminat mult prea rapid".

Afla mai multe despre: mircea badeateodor emi 

viewscnt
Articole similare