Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

L-au luat la ţintă pe arbitru, iar acum trebuie să răspundă în faţa Federaţiei! Probleme pentru Borussia Dortmund

L-au luat la ţintă pe arbitru, iar acum trebuie să răspundă în faţa Federaţiei! Probleme pentru Borussia Dortmund

Bundesliga

Comentarii

Federaţia germană de fotbal (DFB) a demarat o anchetă faţă de cluburile Hoffenheim şi Borussia Dortmund, după ce fanii celei din urmă au afişat bannere insultătoare şi au recurs la scandări jignitoare la adresa preşedintelui clubului Hoffenheim, Dietmar Hopp, în timpul meciului de sâmbătă din Bundesliga (1-1).

Gruparea din Dortmund va trebui să răspundă pentru comportamentul nesportiv al suporterilor săi şi pentru distrugerile pe care aceştia le-au produs pe stadionul din Hoffenheim, în timp ce echipa gazdă va trebui să dea explicaţii pentru gestiunea inadecvată a situaţiei.

Un banner uriaş desfăşurat de susţinătorii lui Dortmund pe Rhein-Neckar Arena îl înfăţişa pe Hopp ca pe o ţintă.

Luni, avocatul lui Hopp a solicitat o intervenţie mai strictă în astfel de situaţii. ''În viitor, dacă se mai întâmplă aşa ceva partida nu ar trebui să înceapă până când bannerul nu este îndepărtat'', a menţionat avocatul Christoph Schickhardt.



Harm Osmer, arbitrul central al întâlnirii, a fluierat sâmbătă startul meciului deşi bannerul ''trona'' în peluza fanilor lui Dortmund, sub imagine fiind scris: ''Hasta la vista, Hopp''.

Afla mai multe despre: bundelisgaproblemebannermesaj 

viewscnt
Articole similare